Венера навлиза в знака Близнаци от 24 април и ще остане там до 19 май 2018 година.

Свързваме планетата с красотата, любовта, изкуството, както и с ценностите, сътрудничеството и парите. Венера се характеризира още с желанието ни да даваме и създаваме хармония, да обичаме и да бъдем обичани. Нейният девиз е: „Аз искам това, което ти искаш“. Тя ни показва как съзнателно или не се стремим да привличаме другите. Венера ни показва какво харесваме, какво – не и защо, кое ни прави щастливи и кое ни носи удоволствие.

Венера в Близнаци ще ни даде възможности за нови контакти и запознанства, които ще се случват много лесно. Периодът ще ни донесе популярност сред срещуположния пол. Ще искаме да пътешестваме, да общуваме, да търсим различното. Ще имаме желание за непознати до сега чувства и емоции, което ще доведе до възможни изневери или краткотрайни връзки. Не се надявайте, че подобни взаимоотношения ще се развият в дългосрочен план. Този период ще ни накара да обичаме с ушите си. Много приказки ще бъдат изказани, но напразно. Внимавайте да не развалите сигурните си отношения за сметка на нови желания и чувства. Каквато и нова връзка да започнете сега, тя бързо ще премине. Много голяма част от нас ще търсят разнообразието в любовта във всички нюанси. Възможно е дори да попаднем в любовен триъгълник, затова не бива да сме лекомислени. Хубаво е да възпираме своите стремежи за промяна в личните отношения. Времето не е подходящо и за сватби, тъй като сключеният по това време брак може да не се окаже толкова дълготраен. Но пък периодът е удачен заедно с любимия човек да обсъдим нашите отношения – открито и ясно. Да бъдем напълно откровени и обективни.

От значение е да се спомене, че периодът от 03.05 до 11.05 е много специален, тъй като тогава е възможно да се случат много невероятни неща, за които даже не сме си мечтали.

Венера в Близнаци може да оприличим на пеперудка, която прехвърча от цвят на цвят, без да си дава и минута покой.
Желая Ви един невероятен период на силни преживявания в Любовта !
Вярвайте и търсете своята Любов, тя ви чака някъде !
Обичайте и нека бъдете обичани!

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg