Каним ви на тази  удивителна медитация с Маги
всяка събота от 16:00 часа

Истина е, че всеки човек подсъзнателно се стреми към спокойствие и вътрешен мир. Истина е и, че не винаги разбираме механизмите, предизвикващи негативизъм в думите и действията. Много от дисфункционалните емоции или натрапчиви отрицателни мисли могат да бъдат преодоляни в относително кратък отрязък от време. При редовна практика на Медитацията на сърцата близнаци, са необходими само няколко седмици за постигането на така желаните вътрешно спокойствие и тишина.

Чрез Медитацията на сърцата близнаци ние изпращаме позитивна енергия към всички нуждаещи се като едновременно поддържаме стабилна положителна вътрешна нагласа. По този начин, искрените послания за здраве, щастие, любов, изобилие и благоденствие автоматично се връщат към медитиращия. Интензивното въздействие при груповата практика спомага за коригиране дисбаланса в нашите фини тела, изчиствайки замърсената, болна или блокирана енергия. С времето, значително се подобрява и здравословното ни състояние и имунитет. Практикуващият става много по-магнетичен и успешен, тъй като в състояние на неподвижност се енергизират всички потенциални способности и таланти.
Медитацията е изключително достъпна, лесна за изпълнение и културно толерантна. Тя се практикува от стотици хора по целия свят.

Водещ: Маги – Магдалена Герева e психотерапевт и организационен консултант, води индивидуални и групови сесии, лекции, семинари, тренинги и медитации

Такса: На такса Дарение

Заявете своето присъствие предварително на 032/66 44 33; 0884 777 050 или на ki_plovdiv@abv.bg