Точно в Деня на Земята Ви каним
да се присъедините в тази удивителна практика,
108 Prana Flow Pranams Master Class with Mariana
на 22 април (неделя) от 11:00 до 14:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Според Ведическите свещени текстове Планетата Земя е описвана като майка на човечеството – Богинята Прихтви или Бхумидеви. Невероятно красива, толерантна и гостоприемна, единствената планета, на която сме благословени да се срещнем, ни обсипва с благата и изобилието си. Каква част от жителите й обаче, съзнават, че сме само временни нейни гости. Тя отслабва непрестанно, дава ни знаци, че е жива и страда, но продължава да ни обсипва щедро с най-красивите си сътворения, гледки, преживявания и възможности, за да живеем, мечтаем, обичаме, споделяме, израстваме и успяваме в нейното присъствие. Всичко, което имаме, тръгва от нея – въздух, вода, храна, дом, облекло, материални блага, любов, наслада, радост, свобода …

Денят на Земята е едно напомняне и глобално свързване на общности, загрижени за нейното спасение. Нека бъдем част от тази мисия и отдадем своята признателност към общия ни дом. Да се свържем в свещен съюз и колективно служене с медитация в движение за нейното спокойствие. Със 108 молитвени мъниста ще създадем свещен венец (мала) на любовта, смирението и благодарността към най-красивата планета Земя.

Нека се посветим на този момент и тихо да благодарим на Земята за всичко, което имаме в живота си и всичко, което съществува едновременно и хармонично на нея.
Нека повярваме в сакралната мантра: „Планетата Земя – това съм Аз! Изцелението на Земята започва с моето собствено изцеление. Любовта на планетата започва с любовта в собственото ми сърце“.

Локаха Самаста Сухино Бхаванту!
Нека всички същества изпитват благословията на безусловното щастие!

Препоръки:
Този клас е подходящ за всички нива практикуващи, както и за начинаещи в йога.
Бъдете с удобно облекло!
Носете си вода!
Носете по избор от даровете на земята – цветя, ядки, плодове …

Водещ:
Марияна е сертифициран преподавател по Хатха йога, Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога за деца, Йога терапия, Медитации. Ментор и ценител на човешката душа, консултант и водач в преоткриване на човешкия и житейски потенциал, вдъхновител за позитивна промяна.
Преминава през редица лични и житейски предизвикателства, които през 2005 год. я отвеждат към пътя на йога и постепенно превръщат това пътуване в нов начин на живот и мислене. В опознаване на себе си и търсене на своята истина, среща едни от най-вдъхновяващите учители по света.
Марияна изгражда свой индивидуален подход и стил в практиките си като интегрира различни знания, школи и личен опит с терапевтични и холистични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, астрология, нумерология, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др.
„Йога постелката е моето пространство и възможност да преоткрия живота си, да опознавам себе си, да приемам, да прощавам, да облагородявам средата си, да се наслаждавам, да живея с благодарност. С вдъхновение и вяра в човешкия потенциал споделям най-доброто от моя път и личен житейски опит.“

Такса участие: 25 лв.
17 лв. – доплащане с карти ПКИ и Содексо

Местата са ограничени!
Участието Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

Последвайте събитието във Фейсбук на: 108 Prana Flow Pranams for Earth Peace

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!