Астрологична дневна прогноза за 10 февруари 2018 год. от Ивелина Рускова*
25 лунен ден
от 03:26 часа на 10 февруари до 04:19 часа на 11 февруари

ПОЗИТИВИ
Този лунен ден дава възможност за познаване на мъдростта на живота. Всеки човек има свой вътрешен глас – така с вас разговаря ангелът-хранител и в 25 лунен ден той се чува особено добре. В този ден всички хора трябва да се чистят от шлаки – духовни и физически. Деня ни вещае една силна и мощна активност. Ще се чувстваме пълни с енергия и ентусиазъм, максимално дейни и устремени към совите цели и планове. Възможно е да се срещнете с хора, които отдавна не сте виждали, а сте искали да направите нещо съвместно.

Събота ще е ден, през който ще имаме много благоприятни и позитивни аспекти, които ще ни подкрепят и ще ни дадат възможност за едни положителни ситуации и моменти на действие. Тези наши действия, особено ако са били започнати преди време ще доведат до едни стабилни и постоянни резултати.
Мобилизирайте се и се съсредоточите да свършите всичко, което е било започнато отпреди това, защото деня ни дава един прекрасен шанс за успех и развитие. Всичко зависи от нас, дали ще вземем всичко в нашите ръце или ще се надяваме на случайността и на съдбата. А тя ни дава тази огромна възможност и перспективи.

ЗДРАВЕ
Сънища. Неблагоприятен сън свидетелства само за това, че вие не напълно изпълнявате своята мисия, а в този живот ви е дадено и разрешено повече отколкото вие правите. Сън веднага след полунощ може да се окаже пророчески и трябва да му се обърне внимание.
Противопоказно е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби, но това не се отнася случаи, изискващи спешна помощ. Подходящ ден е за лечение на белите дробове, за дихателни упражнения и за гладуване.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg