Астрологична дневна прогноза за 5 октомври 2017 год. от Ивелина Рускова*
15 лунен ден
от 18:40 часа на 4 октомври до 19:13 часа на 5 октомври.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
В този ден се активира вътрешният змей у всеки човек. Контролът върху собственото поведение е прекалено отслабен, инстинктите преливат. Под въздействието им може да се извършат всякакви глупости. Основното изкушение за деня е усещането за власт над другите хора.
Трябва да се практикуват всякакви форми на аскетизъм, да се побеждава плътското, да бъдем чисти, да контролираме емоциите, да се концентрираме над духа, да укротяваме своите страсти и желания, да увеличаваме самодисциплината.

Днес е особено специален ден – Пълнолунието в 21:41 часа в знака Овен.
Не забравяйте, че това е важно събитие и поставя началото на един нов цикъл, независимо от това дали ние го искаме или не. Затова от нас се изискват определени допълнителни сили, воля и труд да приемем нещата и да не се противопоставяме на новото.
Възможно е да ни е доста трудно и тежко в дадени моменти, но знайте, че всяка промяна носи след себе си градивност и положителни резултати.
Може да е много сложно и напрегнато, конфликтно и непредсказуемо. Може да се случат прекалено много непланирани и внезапни ситуации, които ще ни изненадат приятно или не. Нека бъдем подготвени за тези промени , които ще настъпят.

ЗДРАВЕ
Уязвима е главата и не бива да се правят операции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се правят никакви манипулации на ушите. Добре е за процедури и операции на бъбреците.
Сънят, който сте сънували е предсказващ (в рамките на един месец). Можете да видите символично решение на проблема.
В медицинско отношение – активни са диафрагмата и панкреасът. По-добре да погладувате или да спазвате диета днес.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg