Астрологична дневна прогноза за 4 декември 2017 год. от Ивелина Рускова*
16 лунен ден
от 17:11 часа на 3 декември до 18:05 часа на 5 декември

ПОЗИТИВИ
Един от чистите и светли дни, много спокоен. Основното условие – постоянно да се намирате в хармония и равновесие, независимо, че някой може да ви е обидил или засегнал. Простете на близките си или колегите за безцеремонното поведение, но в никакъв случай не ги учете как трябва да живеят.

ПРЕДИЗИВКАТЕЛСТВА
По-добре да прекарате този ден в уединение, бъдете тихи и скромни, занимавайте се с домашните си работи. Служебните амбиции ги забравете – няма да донесат положителен резултат днес.
Понеделник ще започнем не толкова ефективно и активно, колкото сме си мислили или надявали. Но не бива да се разочаровате от тази ситуация, а по-скоро я приемете и не се мъчете излишно да направите каквото и да е действие. Много сили и енергия ще вкарате във всяко ваше начинание, но не забравяйте и имайте в предвид, че днес вече сме под влиянието на Ретроградния Меркурий! Повече за него може да научите в статията ето ТУК!
Бих ви посъветвала да не подписвате никакви важни споразумения, договори и документи, ако е възможно ги отлагайте във времето за след 23 декември.
Ако вчера сте се чувствали много задълбочени в своя вътрешен свят, много объркани и не наясно с това какво се случва, то имайте в предвид , че днес ще бъде също един кулминационен момент. Ще усетите, че се намирате в неясна и забулена с тайни и лъжи ситуация. Затова е препоръчително да внимавате, особено кoгато боравите с пари, за да не бъдете излъгани или сами да се оплетете. Всеки и всичко подлагайте на проверка, независимо колко близък чувствате някого, не се доверявайте безрезервно.ю

Вечерта вече ще обърнем внимание повече на семействата си, на близките и роднините си. Ще се станем много чувствителни, раними и обидчиви. Желание за домашен уют и комфорт ще търсим. На преден план през идващите два дни ще решаваме въпроси и проблеми, свързани с дома ни.

ЗДРАВЕ
Противопоказни са всички процедури и операции на белите дробове.
Добре е да се вземат лекарства за черния дроб.
Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени помещения.
Добре е за водни процедури или за плуване.
Сънищата през това денонощие ще помогнат да свалите вътрешното напрежение и да се избавите от комплексите.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg