Астрологична дневна прогноза за 10 август 2017 год. от Ивелина Рускова*
18 лунен ден от 21:39 часа на 9 август до 22:11 часа на 10 август

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
В това лунно денонощие околната действителност ще бъде като огледало, показващо истинската ни същност. Всичко неприятно, което кажат за нас, ще бъде истина и затова нека не се сърдим, а да се замислим, как да се избавим от недостатъците си. Ако кажат хубави неща – радвайте се, защото те също са истина.
Този ден е пасивен, но има опасност да се поддадем на чуждо влияние и да започнем да подражаваме на някого, поради което трябва да се опитаме да запазим трезвеност на ума и обективно да оценяваме себе си и околните. Нека да не се поддаваме на илюзии, низки инстинкти и тъмни мисли.
Имамe един кратък момент днес на Луна без курс от 16:40 до 24:00 часа. А вече вие си знаете, че това е време, в което:
• Не се започва нищо ново, никакво начинание.
• Не е желателно да се подписват договори, документи.
• Да не се започват никакви важни делови разговори и преговори.
• Да не се сключва брак.
• Избягвайте да пътувате в чужбина.
• Да не се обявява публично намерението за реализиране на проекти.

ПОЗИТИВИ
Денят ще ни даде чудесна възможност за лекота и хармоничност в общуването ни. Добре ще е да се възползваме, ако ни предстоят важни разговори, преговори, подписване на споразумения и документи, защото остават само три дни до Ретроградния Меркурий!
Четвъртък ще започнем с много прекрасно и приповдигнато настроение, ще се радваме на лятото, на любимите хора до нас. Ще имаме истинско желание за почивка, за отпускане и наслада от живота. Разходете се в планината, в парка, на някое тихо и спокойно място, където ще можете да видите и да усетите изцяло красотата на природата.
Съберете слънчева енергия, която ще ни даде занапред много физически и емоционален заряд. Душата ни ще се прочисти и засияе от положителни чувства и емоции.
Днес тотално ще усетим една силна емоционалност и чувствителност. Ще станем много жалостиви, интуитивни, много меки и нежни към любимите си хора. Ще се потопим в своя вътрешен свят, в своите мисли,блянове и мечти.
Положително влияние за Луна без курс:
• Време за разходки с приятели, срещи, но не и делови.
• За ментални и духовни занимания.
• Благоприятно за подаване на данъчни декларации.

ЗДРАВЕ
През този ден да не се пият много течности, уязвима е кожата. Повишава се възможността от алергични прояви.
Да се отбягват химичните лекарства, алкохола, наркотиците, да се предпочитат билките. Да се внимава храната да не е развалена.
Да не се правят операции на сетивните органи, на черния дроб и краката. През този ден са уязвими краката, затова трябва да се ходи по-малко. Може да се правят операции на органите в коремната кухина (черва, апендикс).
Сънищата ще ни покажат какво ни пречи да живеем и ще ни подскажат как да се избавим от болест. Желателно е по-малко да спим, за да не се събудим разбити.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg