Астрологична дневна прогноза за 6 декември 2017 год. от Ивелина Рускова*
18 лунен ден
от 19:06 часа на 5 декември до 20:12 часа на 6 декември

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
В това лунно денонощие околната действителност ще бъде като огледало, показващо истинската ви същност. Всичко неприятно, което кажат за вас, ще бъде истина и затова не се сърдете, а се замислете как да се избавите от недостатъците. Ако кажат хубави неща – радвайте се, защото те също са истина.
Този ден е пасивен, но има опасност да се поддадете на чуждо влияние и да започнете да подражавате на някого, поради което се опитайте да запазите трезвост на ума и обективно да оценявате себе си и околните. С други думи – като в огледало ще ви се покаже какво сте заслужили.

Сряда може да ни предостави доста неочаквани, бързи и резки ситуации около нас. Много от тях могат да ни изненадат и да не бъдем подготвени за тях. Но не се стряскайте, не губете самообладание.
Денят ще е много конфликтен на моменти, внимавайте да не влизате в никакви напрегнати ситуации, избягвайте тези моменти. Не се впрягайте, не реагирайте бурно и бързо, осмисляйте всяко свое действие.
Много от нас ще имат агресивно поведение, по-избухливи ще бъдем, ще нарастне нашата самонадеяност.

ПОЗИТИВИ
Това е времето, в което се повишава емоционалната чувствителност, трябва да бъдем много внимателни, толерантни и тактични със семействата си.
Повишената ни чувствителност и сантименталност ще бъдат обърнати най-вече към въпросите на бита и нашето ежедневие. Доста дълбоко ще се впуснем в размисли за наболели въпроси в семейството, рода и традициите ни.
Това е прекрасен момент за решаване на всякакви въпроси, свързани с дома ни. Определено може да ставане много обидчиви, раними и емоционално неустойчиви, а защо не и плачливи. На моменти може да се впуснем в спомените си от миналото, където сме преживели хубави моменти с нашите родители, деца и внуци.
Отдайте се на тази емоция и не я спирайте, имате нужда от нея, от време на време.

ЗДРАВЕ
Сънищата могат да ви покажат какво ви пречи да живеете и да ви подскаже как да се избавите от болест. Желателно е по-малко да спите, за да не се събудите разбити.
Уязвими днес са стомахът и дванайсетопръстникът и е желателно да не се правят там операции.
Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици.
Препоръчително е да се правят процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Добре е за лечение на болести свързани с обмяната на веществата.
Да се отбягват водните процедури.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg