Астрологична дневна прогноза за 11 август 2017 год. от Ивелина Рускова*
19 лунен ден от 22:11 часа на 10 август до 22:41 часа на 11 август

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Този лунен ден ни предупреждава, не само за вероятността да се омотаем в чужди мрежи, но и за не по-малката опасност да подчиним някой под себе си.
Магичен ден, който ни дава възможност да отличим своите мисли от мислите, натрапени от странични влияния и затова енергетиката днес ни носи нравствено пречистване на душата и разума.
В този период всеки човек трябва внимателно да погледне в себе си, да анализира мислите и постъпки си, да се покае за своята горделивост, лъжа и илюзорни фантазии.
Нека се постараем да си спомним някои наши негативни помисли, подсказани ни от другиго и да прекъснем не само външните, но и мисловните контакти с този човек. Също така, трябва да бъдем внимателни с новите идеи и случайните познанства.
В този ден идват много предложения и ако не работим върху себе си, има риск да попаднем в неблагоприятна ситуация.
Аспектите на небето не са много благосклонни, което от своя страна крие някои негативни особености.

ПОЗИТИВИ
Петък ще бъде доста активен и силен ден, пълен с много енергия. Ще имаме голямото желание за действие, промени и инициативност, както и необходимия хъс и енергия за важните ни действия. Ентусиазирани, амбицирани и много независими и инициативни ще се чувстваме.
Сега е моментът за действие, дошъл е неговият миг!
Ще имаме чувството, че можем да свършим всичката работа, която сме оставяли всеки ден на заден план, която не ни е била по вкуса или ни е била трудна. Ще сме изпълнение с голяма сила и желание за действие.
Нали не сте забравили, че на 13 август започва влиянието на Ретроградния Меркурий!

ЗДРАВЕ
Уязвима е главата и не бива да се правят операции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се правят никакви манипулации на ушите.
Добре е за процедури и операции на бъбреците.

Пожелавам ви в този ден да търсите и да намерите себе си!
Да обичате себе си, такива каквито сте!
Да приемете себе си, такива каквито сте!

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg