Астрологична дневна прогноза за 7 декември 2017 год. от Ивелина Рускова*
19 лунен ден от 20:12 часа на 6 декември до 21:22 часа на 7 декември

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
19-ти лунен ден ви предупреждава, не само за опасността да се омотаете в чужди мрежи, но и за не по-малката опасност вие да подчините други хора.
Този магичен ден дава възможност да отличите своите мисли от мислите, натрапени от странични влияния и затова енергетиката днес ви предоставя нравствено пречистване на душата и мислите. В този период всеки човек трябва внимателно да погледне в себе си, да анализира своите мисли и постъпки, да се покае за своята горделивост, лъжа и илюзорни фантазии. Постарайте се да си спомните своите негативни идеи, подсказани ви от някого и прекъснете не само външните, но и мисловните контакти с този човек.

Бъдете внимателни с новите идеи, със случайните познанства. В този ден идват много предложения и ако не работите върху себе си, има риск да попаднете в неблагоприятна ситуация. Днес ще почувствате едно особено трудно, студено и дистанцирано отношение в общуването си. Ще усетите огромна преграда в комуникацията с хората – тя ще се изрази особено силно в емоционален план, там ще има напрежение и усилване на страстите.

ПОЗИТИВИ
Много добре ще се чувствате, ще се повиши определено настроението ви, ще хвърчите от вълнение и оптимизъм.
Голям творчески потенциал ще имате днес, ще се стараете да покажете в пълна сила своите качества, възможности и потенциал.
На много от вас ще нарастне самонадеяността. Ще бъдете силно устремени към развитие и търсене на нови възможности, но днес и съдбата ще е благосклонна към вас.
Това е денят, в който можете да постигнете забележителни успехи, затова действайте смело напред! Много добре знаете, че можете и че заслужавате това, защото притежавате всичко необходимо.

ЗДРАВЕ
Днес не бива да се натоварва сърцето. Не бива да се правят операции на гърба. Да се отбягва физическото натоварване.
Добре е за лекуване на кръвоносни съдове, болести на нервната система, както и на коленете и ставите.
Да не се правят операции на сърцето и гръбначния стълб. Да не се носят тежести на гръб, да се избягва пренапрежение на мозъка. Да се пестят физически сили.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg