Астрологична дневна прогноза за 9 октомври 2017 год. от Ивелина Рускова*
19 лунен ден
от 21:00 чана на 8 октомври до 21:45 часа на 9 октомври

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
19 лунен ден ни предупреждава не само за опасността да се омотаем в чужди мрежи, но и за не по-малката опасност да подчиним и други хора. Този магичен ден дава възможност да отличим своите мисли от мислите, натрапени от странични влияния. Енергетиката дава възможност за духовно пречистване на душата и мислите.
В този период всеки човек трябва да внимателно да погледне в себе си, да анализира своите мисли и постъпки, да се покае за своята горделивост, лъжа и илюзорни фантазии.
В този ден по принцип идват много предложения, и ако не работим върху себе си, има риск да попаднем в неблагоприятна ситуация.
Не трябва да проявяваме горделивост, злоба, завист.
Ако искаме нещата да вървят добре и да са ефективни, то нека днес бъдем малко по-детайлни и системни, да не бързаме и да се концентрираме.

ПОЗИТИВИ
Денят ще ви провокира с нови запознанства и приятелства.
Да обърнем внимание и да прекараме повечко време със своите приятели и роднини. Разходете се някъде заедно, бъдете сред природата. Седнете да си по-клюкарствате взаимно ако трябва. Може спокойно да предприемем всякакви пътувания.
Ще започнем седмицата силно в духа на общуването и комуникацията. Ако дотогава не сме успявали да проведем някой важен разговор и среща, то тази сега ще имаме прекрасната възможност. Но имайте си едно наум, че все пак нещата няма да бъдат така бързи, а ще се изисква повече време и сили от наша страна.
Ще срещаме малко препятствия и ограничения по пътя си , но в края на краищата всичко ще тръгне успешно и активно.

ЗДРАВЕ
Противопоказни са всички процедури и операции на белите дробове.
Добре е да се вземат лекарства за черния дроб. Уязвими са плещите и ръцете.
Да не се пуши и да не се стои в затворени помещения. Добре е за водни процедури или за плуване.
Сънищата в този ден могат да в изплашат, но това е илюзия – изхвърлете ги от главата си. От медицинска гледна точка е уязвим апендиксът.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg