Астрологична дневна прогноза за 12 август 2017 год. от Ивелина Рускова*
20 лунен ден от 22:31 часа на 11 август до 23:13 часа на 12 август

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Много сериозен и интересен ден!
Лесно е да отхвърлим всички съмнения, да вземем важни решения, да извършим решаваща стъпка и по този начин да се изкачим в развитието си. Нека да не се съмняваме и да прескачаме бариерите, които са пред нас.
Трябва да преодолеем своята горделивост, високомерие, недоволство и диктаторски наклонности.
Днес ще усетим, че попадаме в някаква оплетена ситуация, че сме излъгани и че всичко, което става около нас, е една илюзия. Доста объркващи мисли ще имаме, всичко случващо се ще бъде много неясно. Внимавайте да не се поддавате на това, особено когато става дума за пари и документи.
Денят ще повиши енергетиката около нас и ще увеличи напрежението и конфликтността в ситуациите, в които попадаме. На моменти ще се чувстваме малко потиснати, може да избухнем и да станем прекалено агресивни в дадени ситуации.
Ако все пак имаме нехармонични отношения и неразбирателство с някого, то сега е моментът да ги приключим и изчистим по един разумен начин.

ПОЗИТИВИ
Време за духовно преобразяване, преодоляване на съмненията, възнасяне, познаване на космическите закони!
Този ден е създаден за победа над себе си, най-добрият за духовно прозрение!
Ще усетим голям прилив на енергия, сили и активност. Но нека внимателно да преценяваме всяка една ситуация, в която попадаме, да действаме разумно и предпазливо. Добре е да запазим вътрешно си спокойствие и да не бързаме да вземаме решения. Нека да не действаме импулсивно и бързо, а да премисляме всяка една ситуация.

ЗДРАВЕ
Уязвима е главата и не бива да се правят операции на главата и лицето.
Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се правят никакви манипулации на ушите.
Добре е за процедури и операции на бъбреците.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg