Астрологична дневна прогноза за 10 октомври 2017 год. от Ивелина Рускова*
20 лунен ден
от 21:45 часа на 9 октомври до 22:35 часа на 10 октомври

ПОЗИТИВИ
Много сериозен и интересен ден!
Време за духовно преобразяване, възнасяне и познаване на космическите закони. Енергетиката на това лунно денонощие ни дава сила за духовен ръст. В този ден е лесно да отхвърлим всички съмнения, да приемем важно решение и да извършим важна стъпка, като по този начин може да се изкачим в развитието си.

Не се съмнявайте, прескачайте бариерата, която ви се е изпречила – този ден е създаден за победа над себе си и духовно прозрение!
Вторникът ще е силен и мощен, ще сме изпълнени с енергия. Ще искаме да направим много неща, защото ще чувстваме голямо желание за промяна и ще искаме да доказваме себе си. Ще търсим начини да изтъкнем своите качества, ще изразяваме силно мнението си, базирайки се на самочувствието, което изобщо няма да ни липсва.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Трябва да преодоляваме своята горделивост, високомерие, недоволство и диктаторски наклонности.
Имаме и една новина – от днес планетата Юпитер вече преминава в знака на Скорпиона. Това ще доведе до положителни резултати за много представители на зодиакален знак Скорпион! Повече за този транзит на планетата Юпитер може да прочетете ТУК.
Каквото мислим, ще го казваме, ще бъдем ентусиазирани и силни в думите си, няма много да се замисляме какво ще изричаме и поради това може да възникнат някои големи недоразумения и конфликти. Ще блика огън и страст и от думите ни. Внимавайте какво казвате и как го казвате, защото после може да съжалявате много.
Ако трябва да водите преговори или да подписвате документи и договори, обръщайте по-голямо внимание и бъдете стриктни в решенията си.
Най-напрегнат ще е денят в общуването ни, затова там стъпвайте бавно и леко!

ЗДРАВЕ
Сънища. Тази вечер преди да заспите, можете да си пожелаете някакъв сън. Случайните сънища не са носители на конкретна информация.
Противопоказни са всички процедури и операции на белите дробове.
Добре е да се вземат лекарства за черния дроб.
Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени помещения.
Добре е за водни процедури или за плуване.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg