Астрологична дневна прогноза за 16 май 2017 год. от Ивелина Рускова*
20 лунен ден

ПОЗИТИВИ
Много сериозен, интересен ден – време за духовно преобразяване, преодоляване на съмненията.
Енергетиката на това лунно денонощие ни дава сила за духовен ръст. В този ден е лесно да отхвърлим всички съмнения, да приемем важно решение, да направим голяма крачка и по този начин да се изкачим в развитието си.
Нека да не се съмняваме в себе си, да прескачаме бариерите, които са ни се изпречили.
Това е ден, създаден за победа над самите нас.
Ще имаме нужните сили и потенциал да приключим всичко, което е на дневен ред. Но най-важното е, че ще имаме и нужното настроение и нагласа за работа.
На лице е прекрасно съчетание на аспекти на небето, които ще ни помогнат с лекота да постигаме всички наши цели и планове. Ще усещаме един баланс.
Много дисциплинирани и отговорни ще бъдем, ще успеем да поемем големи задължения и отговорности, но това няма да ни тежи, а напротив – ще изпитаме удовлетвореност от свършената работа.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Трябва да преодоляваме своята горделивост, високомерие, недоволство и диктаторски наклонности.
И днес ще се захванем усилено с работата си и с всички ангажименти, които досега отлагахме и за които нямахме време. Ще успеем отлично да структурираме и организираме нещата и естествено, ще достигнем до крайния резултат, но най -вече до 13:30 часа. Защото след това ни очаква не толкова силна и ефективна част от деня, имаме си Луна без курс.

ЗДРАВЕ
Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит , нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно.
Препоръчват се и физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.
Този ден е най-добрият за гладуване и за духовно прозрение. Не е желателно да се яде месо.
Сънища. Тази вечер, преди да заспите, можете да си пожелаете някакъв сън. Случайните сънища не са носители на конкретна информация.

Пожелавам ви днес да бъдете спокойни и усмихнати.
Приемайте нещата от живота по-философски и нека се опитаме да бъдем малко по-смирени и благодарни!

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg