Астрологична дневна прогноза за 17 май 2017 год. от Ивелина Рускова*
21 лунен ден

ПОЗИТИВИ
Това е ден за движение.
Ден за храброст и за революционни преустройства, упорито движение към целта. Това е денят за рекорди и подвизи.
Активен и творчески ден. Хубаво е да се правят физически упражнения, да се прекарва време на чист въздух. Днес е добре да сме честни и справедливи дори в дребните неща.
Всички хора трябва да сме активни, да се обединяваме, полезни са груповите занимания, масовите действия, добри резултати ще ни дадат колективните обсъждания на проблемите.
Определено днес ще бъдем заредени с нови сили и с нов дух. Ще търсим и ще ни се дават от пространството перспективи и възможности.
Денят ще ни осени с много революционни идеи, постоянно бликащи от нас. Толкова много ще търсим нестандартното и различното навсякъде. Добре е да разчитаме на помощта на своите приятели или на колектива, в който се намираме. Там ще намерим най-голямота опора за реализацията на своите цели.
Доброто и позитивното настроение ще ни се отразят наистина прекрасно и ще ни заредят с много приятни емоции и чувства.
Този ден е характерен с едно нестандартно, новаторско и кардинално поведение. Много оригинални ще бъдат действията ни.
Ще бъдем готови за промени и силно устремени към нови хоризонти и нови цели.

ПРЕДИЗВИКАТЕСТВА
Най-опасни са днес лъжата, ласкателство, подмазвачество, т.е. всичко, което осигурява собствената изгода за сметка на отказа от принципиалност, честност и справедливост. Получената в този ден изгода ще бъде временна.
Денят ще започне с една по-свободна и независима енергия. Ще влезем в по-различна атмосфера.
Облекчение ще изпитаме в нашия вътрешен свят.
Ще обърнем повече внимание най-вече на своите приятели и ще се чувстваме прекрасно в компанията им и по време на общуването си с тях.

ЗДРАВЕ
Желателно е да излезем сред природата, най-вече в планината, където ще можем да се заредим.
Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение.
Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се и физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg