Астрологична дневна прогноза за 11 октомври 2017 год. от Ивелина Рускова*
21 лунен ден
от 22:35 часа на 10 октомври до 23:31 часа на 11 октомври

ПОЗИТИВИ
Ден за храброст и безстрашие, на доброволни жертви, отказ от собственост, упорито движение към целта, умение да се триумфира!
Активен и творчески ден. Хубаво е да се правят физически упражнения, да се прекарва време на чист въздух. В този ден трябва да сме честни и справедливи, дори в дребните неща. Всички хора трябва да са активни, да се обединяват, полезни са груповите занимания. Добри резултати ще дават колективните обсъждания на проблемите.
През деня изведнъж ще почувствате прилив на много чувства и емоции. Ще търсим и ще очакваме да получим ласки, нежност и разбиране от любимите си хора.
Ще искаме да обърнем повече внимание на семейството и на любимите си хора. Този ден е прекрасен и затова трябва да се възползвате максимално.

Старайте се да избягвате хора, с които ще се чувстваме напрегнати, затормозени и няма да намирате общ език. Колкото и да ви се налага да комуникирате с тях, гледайте да избягате по най–дипломатичния начин. Деня ще премине с акцент на дома, семейството, комфортната и хубавата храна. Ще се отдадем изцяло на домашния уют и атмосфера, именно там ще усетим спокойствие и ще се отпуснем. Ще се стараем да си осигурим всевъзможни удоволствия и гъдели. Ще искате да се поглезите.
Въпреки че ще бъдем много чувствителни, емоционални и податливи на всякакви емоции, това по–никакъв начин няма да ни попречи да създадем едни прекрасни отношения с нашите близки, роднини и приятели. Насладете се на тези моменти, те са ценни и много стойностни. Обърнете нужното внимание на хората около вас – те го заслужават, а и вие имате нужда от това.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Най-опасни са действията като лъжа, ласкателство, подмазвачество, т.е. всичко, което осигурява собствената изгода за сметка на отказа от принципиалност, честност и справедливост. Получената в този ден изгода ще бъде временна и всички негативни действия скоро ще се отразят на нашия авторитет.
Желателно е да излизате на чист въздух, където да се заредите от Природата. Препоръчва се къпане със студена вода.

ЗДРАВЕ
Уязвими днес ще са стомахът и дванайсетопръстникът – желателно е да не се правят операции там (ако не изисква спешност).
Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици.
Препоръчително е да се правят процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Добре е за лечение на болести свързани с обмяната на веществата.
Да се отбягват водните процедури.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg