Астрологична дневна прогноза за 12 октомври 2017 год. от Ивелина Рускова*
22 лунен ден
от 23:31 часа на 11 октомври до 00:32 часа на 13 октомври

ПОЗИТИВИ
Денят е свързан с непоклатимост, устойчивост, със знанията, книгите и информационното поле.
Това е период на мъдрост, получаване на трайно знание, което лесно се усвоява.
В този магически ден са особено силни умствените способности на човека и неговата интуиция. Ще научим нови неща за себе си и за света.
Ще ни се открие тайно знание, могат да ни дойдат в главата нови идеи и свежи оригинални решения на належащи проблеми.
През деня изведнъж ще почувстваме прилив на много чувства и емоции. Ще търсим и ще очакваме да получим ласки, нежност и разбиране от любимите си хора. Ще искаме да обърнем внимание повече на семейството и близките си. Ще се отдадем изцяло на домашния уют и атмосфера, именно там ще усетим спокойствие и ще се отпуснем.
Настроението ни ще е приповдигнато, ще сме вдъхновени и пълни с емоции и чувства, които вече в края на вечерта ще бъдат в пълна сила и активност.
Един прекрасен и емоционален ден, наслаждавайте му се с пълна сила.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Четвъртъкът изисква пълно съсредоточаване върху най-важния за вас проблем и търсене на необходимите източници на знания за неговото решение.
Това е времето, в което се повишава емоционалната чувствителност, трябва да бъдем много внимателни, толерантни и тактични с близките и семействата си. Повишената ни сензитивност и сантименталност ще бъдат обърнати най-вече към въпросите на бита и нашето ежедневие.
Доста дълбоко ще се впуснем в размисли за наболели въпроси в семейството, рода и традициите ни. Това е прекрасно време за решаване на всякакви проблеми, свързани с дома ни. Определено можем да станем много обидчиви, раними и емоционално неустойчиви, а защо не и плачливи.
Искаме и ще търсим грижата около себе си. На моменти можем да се впуснем в спомените си от миналото, когато сме преживели хубави моменти с нашите родители, деца и внуци.
Отдайте се на тази емоция и не я спирайте, имате нужда от нея от време на време.

ЗДРАВЕ
Уязвими днес са стомахът и дванайсетопръстникът и желателно да не се правят там операции.
Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици.
Да се отбягват водните процедури.
Сънищата в този лунен ден донасят нови знания и информация за решаването на проблемите. Отнасяийте се внимателно към тези сънища – те ще ви помогнат да се промените към по-добро, ако са правилно изтълкувани.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg