Астрологична дневна прогноза за 18 май 2017 год. от Ивелина Рускова*
22 лунен ден

ПОЗИТИВИ
Денят е свързан с непоклатимост, устойчивост, с книгите и информационното поле.
Това е период на мъдрост, получаване на знание. Всички знания се усвояват лесно.
Освен това е ден за постигане на цели. Изисква се пълно съсредоточаване върху най-важния за нас проблем и търсене на необходимите източници за неговото решение.
Днес ще се чувстваме отново свободни, спокойни и много общителни. Ще обърнем особено внимание на приятелите си и с удоволствие ще се наслаждаваме на приятните мигове с тях. Дошло е времето да разпуснем в компанията на нашето близко обкръжение. Ще усетим тяхната подкрепа, любов и разбиране. Определено ще имаме нужда от тях и от грижите и емоциите им. Ще укрепим своите връзки и отношения именно сега.
Наслаждавайте се на този вълшебен ден, нека вземем с пълни шепи от положителните емоции и чувства, с които ни заливат хората. Имаме нужда от това и нека да им се отдадем, да се потопим в морето на сплотеност, любов и разбиране.

ЗДРАВЕ
Сънищата в този лунен ден донасят нови знания за решаването на проблемите. Нека да се отнасяме внимателно към тях, те ще ни помогнат да се променим към по-добро, ако са правилно изтълкувани.
Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg