Астрологична дневна прогноза за 22 лунен ден от Ивелина Рускова*

ПОЗИТИВИ
Това е период на мъдрост, получаване на трайно знание. Всички знания се получават лесно и лесно се усвояват. Освен това е ден за постигане на цели от човека, а също за осъзнаване на своите корени. В този ден се изисква пълно съсредоточаване върху най-важния за вас проблем и търсене на необходимите източници на знания за неговото решение.

В този магически ден са особено силни умствените способности на човека и неговата интуиция. Вие можете да научите нови неща за себе си и за света. На вас може да ви се открие тайно знание, могат да ви дойдат в главата нови идеи и свежи оригинални решения на запуснати проблеми. Решавайте проблемите и постигайте своите цели с помощта на полученото знание. Но помнете, че знанията може да се използват само за благо, иначе ще се обърнат срещу вас.

Този ден ще ни даде много положителни емоции, много силна хармонична енергия. Ще бъдем много оптимистично настроени, пълни с много сили и ентусиазъм. Ще гледаме на света и на деня с друг поглед. Ще искаме да покорим света, ще бъдем амбицирани и с огромно желание за промени, нови неща. Ще имаме желание и стремеж за реализация на плановете и целите ни. Използвайте с всички сили потенциалите на петъчния ден.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Бъдете внимателни и предпазливи да не избързвате с вашите решения и действия. Трябва да преценявате всяка ваша постъпка и да не действате бързо и импулсивно. Подвластни ще сте на емоциите си, това няма да бъде най–добрата стратегия за вас.

ЗДРАВЕ
Противопоказно е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби, освен ако това са случаи изискващи спешна помощ. Подходящ ден е за лечение на белите дробове и за дихателни упражнения.
Сънищата в този лунен ден донасят нови знания и информация за решаването на проблемите. Отнасяйте се внимателно към тези сънища: те ще ви помогнат да се промените към по-добро, ако са правилно изтълкувани.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg