Астрологична дневна прогноза за 19 май 2017 год. от Ивелина Рускова*
23 лунен ден

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Това е стресов ден, защото се променя посоката на вибрациите на Луната. Mного твърд ден, изискващ от нас огромна вътрешна дисциплина и себеотрицание. Опасността се корени в надценяването на собствените ни възможности, в начина по който виждаме критичните ситуации.
Трябва да се опасяваме от сблъсъци с другите, но нека да не се поддаваме на провокации, на съблазънта да отмъщаваме.
Този ден е символ на самопожертването, покаянието, разбирането и опрощението.
Денят няма да ни даде много голяма концентрация, доста разсеяни и пасивни ще бъдем. Объркани, отпуснати и много лежерни във всяко едно действие.
Ако имаме възможност, нека отделим деня за някакви по-леки ежедневни дейности, за да не се оплетем в лъжовни и неясни ситуации. Ако пък можем да почиваме, то нека да го направим активно, както ние си знаем и обичаме.
Мързелив ден, трудно ще ни е да влезем в кондиция и да започнем да работим. Ще ни се прииска да полежим, да поспим, да гледаме на диванчето някой любовен и сълзив филм или да послушаме романтична и лирична музика. Но уви, все още не са дошли съботата и неделята, от утре вече ще сме на тази вълна.
Настроението ни ще е много променливо и неуравновесено – ту радост, ту малко сълзи, ту съжаление и ревност. Ще си имаме от всичко по малко като емоция, кой като нас!
Да внимаваме, ако боравим с пари или ако ни се налага да плащаме нещо, там може тотално да бъдем измамени.

ЗДРАВЕ
Този ден трябва да стане период на пост и въздържание.
Да не се пият много течности, уязвима е кожата. Повишава се възможността от алергични прояви. Да се отбягват химичните лекарства, алкохола, наркотиците, да се предпочитат билките.
Има по-голяма възможност за развитие на гъбични инфекции. Не е препоръчително да се правят процедури свързани с краката и черния дроб.
Сънищата в това лунно денонощие трябва да се тълкуват на 180 градуса.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg