Астрологична дневна прогноза за 11 март 2018 год. от Ивелина Рускова*
24 лунен ден
от 03:05 часа на 11 март до 03:50 часа на 12 март

ПОЗИТИВИ
Ден за пробуждане и преобразуване, пробуждат се природните сили, благоприятстващи съзиданието.
Може да ви посети откровение или огромна сила. В този ден е хубаво да се постави фундаментът на нови големи дела, да се започне осъществяването на глобални дългосрочни проекти. Заложените днес основи, водят до големи резултати.
Благоприятно време за пробуждане и трансформация на сексуална енергия, един от най-добрите за зачеване. Този ден да се използва активно за укрепване на собственото здраве, повишаване на духовното ниво.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Апатията, чувството за безизходица, проявени в този ден, се приемат за неуважение към природните сили или признак, че не можем да се справим с тях.
Днес ще се сблъскаме с много трудности и проблеми по пътя си, особено ако ни се налага да водим важни разговори, преговори, да подписваме договори. Ще срещнем доста големи спънки, няма да можем да видим правилната ситуация в момента, възможно е да се потиснем от обстоятелствата, да изпитаме някакъв вид страх от предстоящите събития.
Внимавайте с близките си хора вкъщи – там може да възникнат затруднени ситуации. Ще усетите привкуса на разочарованието в семейството си.

Днес е добре да не влизаме в никакви спорове и да отбягваме теми, които знаем, че ще доведат до една тежка енергетика. Може да се окажем в много заплетена ситуация и няма да можем да преценим реално обстоятелствата правилно. Трудно ще ни е да реализираме своите цели и набелязаните си идеи през днешния ден. Ще срещаме постоянно спънки, но както всички знаем, един такъв труден ден или период носи винаги след себе си положителни плодове.
Желая ви винаги да съумявате да намирате във всяка една трудна ситуация положителното и урока, който ви се дава! Зад една трудност и проблем винаги има едно стъпало, което качвате нагоре по стълбичката към успеха и към целта ви!

ЗДРАВЕ
Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно .Препоръчват се и физически упражнения и дейност за раздвижване на кръвта.
Сънища. Ако сънищата са приятни – това е добре, ако са неприятни –вашата сексуална енергия е потисната.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg