Астрологична дневна прогноза за 12 януари 2018 год. от Ивелина Рускова*
25 лунен ден от 03:42 часа на 12 януари до 04:40 на 13 януари

ПОЗИТИВИ
Този лунен ден дава възможност за познаване на мъдростта на земния живот.
Всеки човек има свой вътрешен глас – така с вас разговаря ангелът-хранител и в 25 лунен ден той се чува особено добре. Най-важното условие за неговото разбиране е твърдата вяра в постоянната еволюция на душата, в своето предназначение в земния живот.

Денят ще ви даде големи възможности и перспективи за развитие на бъдещите ви планове и цели. Ще бъдете целеустремени и заредени с голям оптимизъм и плам за постигането на своите желания.
Петъкът ще бъде изключително благоприятен и много продуктивен във всяко едно направление. Ще имате щастието да се насладите на един положителен ден, който ще даде в последствие своите плодове.
Ще се радвате на късмета и успеха, които ще ви съпътстват. Денят ще се характеризира с голяма активност и динамика, което ще окаже положително въздействие – ще усещате голям прилив на активност, сила, бързина и тонус. Ще ви се предостави достатъчно време, в което да свършите заплануваните задачи и то успешно.

25 лунен ден ще бъде пълен с много хармонична и приятна енергетика, ще усещате положително взаимодействие с околния свят. Ще сте доста дипломатични, добрият тон ще присъства в общуването ви.

ЗДРАВЕ
Сънища. Неблагоприятен сън свидетелства само за това, че вие не напълно изпълнявате своята мисия, а в този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото правите. Сън, веднага след полунощ, може да се окаже пророчески и трябва да му се обърне внимание.
Противопоказно е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Но това не се отнася за случаи, изискващи спешна помощ.
Подходящ ден е за лечение на белите дробове и за дихателни упражнения.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg