Астрологична дневна прогноза за 12 март 2018 год. от Ивелина Рускова*
25 лунен ден
от 03:50 часа на 12 март до 04:32 часа на 13 март

ПОЗИТИВИ
Този лунен ден дава възможност за познаване на мъдростта на живота, не за сметка на външните сили, а за сметка на работата вътре в себе си. Всеки човек има свой вътрешен глас – именно днес в 25 лунен ден той се чува особено добре. Най-важното условие за неговото разбиране е твърдата вяра в постоянната еволюция на душата. Едва ли ще различите гласа на светлите сили, потънали в постоянни разправии със съседи, приятели и колеги.

Имаме всички необходими аспекти на небето и потенциали в нас, за да се възползваме от този добър ден. Ще успеем да се организираме, дисциплинираме и структурираме в своите начинания и действия.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Денят на моменти може да е със сложна енергетика. Това е едно напрегнато положение, което ще се изрази с появата на някой трудности, препятствия и ограничения, с които ще се сблъскате. Трябва да приложете много ваши усилия, ред и дисциплина, но в същото време ще се появи и голямо желание за успех, развитие и реализация. Трудното положение ще ви накара да вземете кардинални решения, които даже не сте си мислили дотогава, че ще вземете. Не се отчайвате и не унивайте от това положение, недейте да изпадате в песимизъм – имайте предвид, че всичко е временно и преминава, а след него идва „хубавото“.

Няма да задминем днес и партньорските отношения – там ще бъдем много активни и дейни. Каквото досега не е излязло на дневен ред, сега ще бъде важно и ще трябва да му обърнем нужното внимание и да направим един анализ на взаимоотношенията си.

ЗДРАВЕ
Сънища: Неблагоприятен сън свидетелства само за това, че вие не напълно изпълнявате своята мисия, а в този живот ви е дадено и разрешено повече отколкото вие правите. Сън веднага след полунощ може да се окаже пророчески и трябва да му се обърне внимание.
Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се физически упражнения и дейност за раздвижване на кръвта.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg