Астрологична дневна прогноза за 13 януари 2018 год. от Ивелина Рускова*
26 лунен ден от 04:39 часа на 13 януари до 05:34 часа на 14 януари

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Нищо ново да не се предприема – започнатите нови неща ще потънат в блатото на илюзиите и на бита, и ще донесе само загуби и ущърб.
Да не забравяме, че и днес може да ни споходи от време на време една дълбока задълбоченост на нашите мисли и чувства, една моментна потайност и затвореност. Вътрешното ни безпокойство и напрежение може да ескалира на моменти, затова трябва да гледаме да се насочим към нещо по–приятно, разтоварващо и полезно.
Може да се чувстваме не толкова комфортно и спокойно. Ще имаме чувство, че всичките отговорности, задължения и дългове са паднали само върху нас и никой друг.

ПОЗИТИВИ
През деня ще усещате и едно вдъхновяващо и новаторско влияние, което ще ви даде възможност за едни прекрасни иновативни идеи и мисли.
Ако досега не сте намирали решения на ваши важни въпроси и проблеми, то днес може да ги намерите.
Внимавайте, защото на моменти нещо ще ни потиска, ограничава и спъва.

Един успешен ден ще имаме, след което ще трябва да се подготвим да бъдем малко по – внимателни в комуникацията и в общуването си с другите. За да не се получи някакво недоразумение и неточност в уточняващите детайли на разговорите ни, и крайния резултат да не е удовлетворителен и направо без мислен.
Положителното през деня ще е голямата ни организираност, структурираност, концентрираност и дисциплина. Това ще са силните ни качества на които ще трябва да се опрем днес.
Това е едно прекрасно време за всякакви духовни практики, медитации, творчество, лечение, проява на любов и състрадателност.

ЗДРАВЕ
Сънища. В това лунно денонощие сънищата показват колко е голяма нашата самовлюбеност. Ако се виждаме преуспяващи и всесилни, значи е време да се спуснем на земята и трезво да се оценим себе си. Ако се видим насън бедни и нещастни – тябва веднага да си вдигнем самооценката и да се учим на любов и уважение към себе си. Ако сънуваш мълния – това е предупреждение, че на са укротени самолюбието и горделивостта.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg