Астрологична дневна прогноза за 13 март 2018 год. от Ивелина Рускова*
26 лунен ден
от 04:30 часа на 13 март до 05:10 часа на 14 март

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Денят е символ на мъдрост, която която обаче не носи полза на човека, а го провокира да се ласкае от собствените си постижения. Много опасен ден!
Трябва да сме максимално внимателни при общуването с други хора само по вътрешно убеждение и симпатия. Не се суетете, не проявявайте щестлавие и горделивост.

В този ден, по принцип се губят остатъци от енергията в разговори, затова бъдете внимателни към това кой ви хвали, кой ви кара да се самозалъгвате и ви отговаря с ласкателство. По-добре приемете човека, който ще наругае всички, в това число и вас. Не трябва днес да се суетите, да говорите празни приказки, да бягате, да плувате. Трябва да избягвате дима. Не бива да вадите зъби. Висока вероятност от кражби.
Основната храна – риба, картофи, зеленчуци. Полезни са баня и масаж.

ПОЗИТИВИ
Днес идеите ви ще бликат, много бързо и ненадейно ще получавате новаторски мисли, които ще поставят основите на една нова фаза в бъдеще. Не се страхувайте да ги споделяте с вашите приятели, защото в тяхно лице ще видите голяма опора и ще се чувствате сигурни и спокойни с тяхната помощ.
Ще имате възможност и време да създадете някои запознанства, които ще ви бъдат от полза за началото на нови и перспективни проекти и цели. Много бързо ще успеете да навлезете в нужното пространство и обстановка, за да осъществите вашите намерения.
Днес вие ще виждате напред в бъдещето. Възползвайте се от този прекрасен момент и не го изпускайте. Сега ви се е паднал този шанс, тази промяна, която трябва да изкорени всичко старо и ненужно от вашия живот. Това ще е новия ви път, новия ви начин на живот, който ще даде много в положителен аспект.

ЗДРАВЕ
Сънища. В това лунно денонощие сънищата показват колко е голяма нашата самовлюбеност. Ако се виждаме преуспяващи и всесилни, значи е време да се спуснем на земята и трезво да се оценим себе си. Ако се видим насън бедни и нещастни – трябва веднага да си вдигнем самооценката и да се учим на любов и уважение към себе си. Ако сънуваш мълния – това е предупреждение, че на са укротени самолюбието и горделивостта.
Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение.
Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се физически упражнения и дейност за раздвижване на кръвта.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg