Астрологична дневна прогноза за 26 лунен ден от Ивелина Рускова*

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Денят е символ на мъдрост, но мъдрост, която не донася полза на човека, а го провокира да се ласкае от собствените си постижения.
Трябва да сме максимално внимателни при общуването с други хора само по вътрешно убеждение, само с вътрешна симпатия.
В този ден по принцип се губят остатъци от енергията в разговори, затова бъдете внимателни към това кой ви хвали, кой ви кара да лъжете себе си и ви отговаря с взаимно ласкателство. По-добре приемете човека, който ще наругае всички, в това число и вас.

Не трябва в този ден да се суетите, да говорите празни приказки. Енергията ни днес може да е малко по-трудна, да сме повече негативно настроени.
Всичко зависи от нас, как ще се настроим и към каква насока ще тръгнем.
Не се мъчете и не потъвайте дълбоко във вашите черни и негативни мисли. Не им давайте сили, а напротив мъчете се да ги премахнете и да ги унищожите.

Нашето настроение и поведение ще бъдат малко ограничени. Ще се държим малко повече стегнато и сдържано. Няма да смеем да покажем своите чувства и емоции.
Ще се затворим в себе си, което даже може да клони и към депресивно състояние. Но това е временно състояние, не се притеснявайте ще се избавите лесно от него.
Може да се сблъскаме с някой трудните и напрегнати отношения, но нека гледаме на нещата от живота градивно и позитивно. Всяко зло за добро!

ПОЗИТИВИ
Като се събудите благодарете на живота и съдбата, че имате уникалната възможност да живеете в този прекрасен свят, и да бъдете заобиколени от любимите си същества.
Обърнете внимание днес на семейството си, на децата си, на любимите хора до вас. Прекарайте повечко време с тях, и се наслаждавайте на хубавите моменти.

ЗДРАВЕ
Много уязвими са днес костите, ставите, сухожилията, кожата и кръвоносната система. Увеличава се вероятността от счупвания. Да се избягват операциите на зъбите.
Добре се повлиява лечението на гастрит, язва и всички други операции на стомаха.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg