Астрологична дневна прогноза за 14 януари 2018 год. от Ивелина Рускова*
27 лунен ден от 05:34 часа на 14 януари до 06:25 часа на 15 януари

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
В този ден се случва процес на получаване на съкровени знания. Те пазят в себе си паметта за всички предходни лунни дни, за всички етапи на еволюцията на душата, постигнати по-рано. В този ден трябва да се избавим от собственическите илюзии и да осъзнаем отговорността за всяка своя постъпка.
Препоръчват се медитация, целителство и молитви.

Луна без курс  от 10:50 до 21:43 часа
•    Не се започва нищо ново, никакво начинание.
•    Не е желателно да се подписват договори, документи
•    Да не се започват никакви важни делови разговори и преговори
•    Да не се сключва брак
•    Избягвайте да пътувате в чужбина
•    Да не се обявява публично намерението за реализиране на проекти

ПОЗИТИВИ
Положително влияние за Луна без курс:
•    Време за разходки с приятели, срещи, но не и делови
•    За ментални и духовни занимания
•    Благоприятно за подаване на данъчни декларации
Неделния ден ще е наистина почивен и релаксиращ ден, но ще е пълен с много интензивна и бърза енергия. Сякаш животът ще иска да ни покаже една непредвидима и независима страна, която досега не сме я познавали.

Ще искаме в същото време почивка и отпускаща атмосфера, но ще бъдем в една адекватна, силна и активна дейност и мотивация. Хем ще имаме желание да си почиваме, хем ще искаме и да поработим малко, заради вътрешния ни стремеж за активност и действие , който ще бушува в нас.
Ще усетим едни големи вътрешни сили, вътрешна воля за действие, но ще се обърнем и към духовната страна на живота, ще имаме желание и търсене за нови знания и информация. Устремени към бъдещето, към непознатото и скритото. В търсене за истината на света и на живота ни.

ЗДРАВЕ
Противопоказано е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб и жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби, като това не се отнася случаи изискващи спешна помощ. Подходящ ден е за лечение на белите дробове, за дихателни упражнения и за гладуване.
Сънища. През това денонощие се сбъдват. Те могат да носят интуитивни прозрения – да ни открият истинската същност за нещата, околните хора, случващите се събития.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg