Астрологична дневна прогноза за 12 февруари 2018 год. от Ивелина Рускова*
27 лунен ден
от 05:10 часа на 12 февруари до 05:55 часа на 13 февруари

ПОЗИТИВИ
Ден, в който се проиграват всичките мистерии.
Днес се случва процес на получаване на съкровени знания. Те пазят в себе си паметта за всички предходни лунни дни.
В молитвите на всички религии обращенията към висшите сили съдържат нелична молба, а такава за благополучието на целия свят. И човек, обръщащ се с искрена молитва, способства не само за пречистването на себе си, но и на другите. Когато се молите да получите помощ, вие получавате съответно малко, когато се молите и за другите, потокът на висшата енергия неизмеримо нараства.
Денят ще е по-успешен от вчерашния, може да се чувствате неразбрани на моменти, да сте по–напрегнати и затворени в себе си.
Понеделникът ще бъде много организиран, концентриран, структуриран ден. Ще сме дисциплинирани във всичко, което правим през деня. А имено това ще ни помогне да достигнем набелязаните си цели.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Ще имате възможност да се сблъскате с много ваши задържани до момента емоции, въпроси и грижи, които ще изискват от вас бързото им разрешаване.
Не се притеснявайте, ако денят ви изненада с доста проблеми, те са обичайни за такъв интензивен ден. Но ще имате възможността да ги решите, затова не унивайте и не се тревожете излишно.
Не падайте духом от появата на все нови и нови задължения и отговорности, на които ще трябва да обърнете нужното внимание и време.

ЗДРАВЕ
Сънища. През това денонощие се сбъдват. Те могат да носят интуитивни прозрения – да ни открият истинската същност за нещата, околните хора, случващите се събития.
Много уязвими са днес костите, ставите, сухожилията, кожата и кръвоносната система. Увеличава се вероятността от счупвания. Да се избягват операциите на зъбите. Добре се повлиява лечението на гастрит, язва и всички други операции на стомаха.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg