Астрологична дневна прогноза за 14 март 2018 год. от Ивелина Рускова*
27 лунен ден
от 05:10 часа до 05:45 часа

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
В този ден се случва процес на получаване на съкровени знания. Те пазят в себе си паметта за всички предходни лунни дни, за всичко постигнато по-рано.
В този ден трябва да се избавим от собственическите илюзии и да осъзнаем отговорността за всяка своя постъпка. Много са полезни водните процедури. Препоръчват се медитация,  молитви. Може да се пътешества, да се опознава света. Но малко по късно не трябва да забравяме, че денят  ще ни даде една много мощна вълна от емоции придружени с  неустойчивост в отношенията ни и дейностите, които извършваме. Трябва да се постараем да не изгубим спокойствието си и разбирателството в общуването си с другите.

ПОЗИТИВИ
Днес ще се чувствате наистина свободни, спокойни, много общителни. Ще обърнете внимание на приятелите си и с удоволствие ще се наслаждавате на деня. Дошло е времето да се разпуснете в компанията на вашите близки и приятели. Ще усетите тяхната подкрепа, любов и разбиране. И определено ще имате нужда от тях. Определено ще укрепите своите връзки и отношения именно сега. Денят ще ни даде отново като вчера една доста бурна, динамична и активна енергия и сила. Готови ще бъдем за всякакви действия, ще рискуваме и няма много да мислим преди да предприемем някакви действия.

ЗДРАВЕ
Сънища. През това денонощие се сбъдват. Те могат да носят интуитивни прозрения – да ни открият истинската същност за нещата, околните хора, случващите се събития.
Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се и физически упражнения и дейност за раздвижване на кръвта.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg