Астрологична дневна прогноза за 15 януари 2018 год. от Ивелина Рускова*
28 лунен ден
от 06:25 часа на 15 януари до 07:13 часа на 16 януари

ПОЗИТИВИ
Понеделникът ни дава възможност да намерим свой собствен път в живота и да оценим усилията си в постигането на своите цели. Благоприятен ден, денят на Слънцето, в който е възможно духовно прозрение и се случва алхимията на душата. Период на постигане на висшите истини, на духовно съзнание!
Най-важното в този ден – да се задържите на вълната на приповдигнатото настроение и да се постараете всички мисли и постъпки да бъдат добри. Трябва да се помни, че натрупаната по време на растящата луна енергия е почти изчерпана и тя не бива да се изразходва бездарно за дребни битови проблеми (караници, ругатни).
Денят ще бъде много организиран, концентриран и структуриран. Ще сте дисциплинирани във всичко, което правите, което ще ви помогне да достигнете набелязаните си цели.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
28 лунен ден ще бъде на моменти доста непредвидим, обстановката, която ще ви заобикаля, ще бъде много нервна и всичко ще става ненадейно. Трябва да внимавате, особено, когато водите някакви разговори, защото е напълно възможно да се стигне до сериозни ситуации. След което много трудно ще можете да постигнете една по–хармонична вътрешна настройка.
Днес в определени часове може да чувствате по–голямо напрежение от обикновеното, нервна възбуда и сприхавост. Всичко през деня може да се преобърне за секунди.
Отново ще бъдете подвластни на голяма чувствителност и емоция, ще усетите една вглъбеност във вътрешния ви свят, където определено има за какво да мислите и да преживявате. Не се страхувайте да споделяте своите чувства с другите, не ги затваряйте, дайте им простор и се освободете от вредните емоции, които ви измъчват и безпокоят отвътре.

ЗДРАВЕ
Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести.
Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно.
Препоръчват се физически упражнения и дейност за раздвижване на кръвта.
Сънищата са пророчески. Именно насън можете да получите духовно прозрение и да разберете целта на живота си.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg