Астрологична дневна прогноза за 20 август 2017 год. от Ивелина Рускова*
28 лунен ден от 04:53 часа на 20 август до 06:00 часа на 21 август

ПОЗИТИВИ
Неделята ни дава възможност да намерим свой собствен път, да оценим своите усилия в постигането на целите ни.
Благоприятен ден, денят на Слънцето, в който е възможно духовно прозрение и се случва алхимията на душата. Период на постигане на висшите истини, на духовно съзнание, ден за съзерцание, за отваряне на всички чакри и работа с тях.

Най-важното за днес – да се задържим на вълната на приповдигнатото настроение и да се постараем всички мисли и постъпки да бъдат добри. Трябва да се помни, че натрупаната по време на растящата луна енергия е почти изчерпана и тя не бива да се изразходва бездарно за дребни битови проблеми.
Много добър,положителен и резултативен ден ни очаква, ако имаме да вършим по-важни неща, нека да се постараем да ги приключим днес.

Каквото и да подхванем, ще доведе до положителни резултати. Това е един от малкото невероятно добри и положителни дни през този месец. Ако ние днес решим да действаме, аспектите са положителни и благоприятни, така че няма за какво да се притесняваме.
Много от нас ще се стремят към различни развлечения и удоволствия. При повечето хора днес е възможно да се появи склонност към прекалено самочувствие. Ще имаме нужда да проявим и да изявим себе си. Ще искаме да бъдем на почетно място, да оценят нашите действия и постижения. Гордостта няма да ни е чужда, но да внимаваме да не ни изиграе лоша шега.

Много добро и благоприятно време, за да довършим важните си дела. Ще имам нужния импулс и енергия за постигането на целите си. Днес ще намерим в живота лъч светлина, ще видим всичко позитивно и оптимистично. Ще открием в себе си желание за бързи действия, решимост и риск. Ще се стремим да поразим света с всички свои таланти и потенциали. Това е денят, в който можем да постигнем забележителни успехи, затова действайте смело напред! Много добре знаете, че можете и че заслужавате това, защото притежавате всичко необходимо.

ЗДРАВЕ
Днес не бива да се натоварва сърцето. Не бива да се правят операции на гърба. Да се отбягва физическото натоварване.
Добре е за лекуване на кръвоносни съдове, болести на нервната система, както и коленете, ставите.
Да не се правят операции на сърцето, гръбначния стълб. Да не се носят тежести на гръб, да се избягва пренапрежение на мозъка. Да се пестят физически сили.

Желая ви един чудесен слънчев ден, изпълнен с много усмивки и любов!

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg