Астрологична дневна прогноза за 19 октомври 2017 год. от Ивелина Рускова*
29 лунен ден
от 06:00 часа на 19 октомври до 07:03 часа на 22:13 часа на 19 октомври

Луната на небето не се вижда, а натрупаната в нея енергия съвсем се е изчерпала. Това е критичен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал, преди да бъде изгорен от Новолунието, което ще се случи тази вечер в знак Везни в 22:13 часа. Прочетете за него ТУК.
Трудностите, възникващи през този ден, може да се приемат за благо, тъй като висшите сили не са се отвърнали от нас и показват на външно ниво нашите проблеми. Високо духовният човек на практика не усеща влиянието на този ден, но такива хора са единици на нашата Земя.

Основни препоръки за този ден – смирение и покаяние. Трябва смирено да посрещаме наказанията, тъй като те са резултат от това, което сме направили по-рано и да пъдим от себе си негативните мисли. Хубаво е още от сутринта да се настроим да не мислим за нищо лошо. Никакви безпокойства, никакви съмнения, никакви мъчения.
Не започваме нови неща, да не ги и планираме. Да се отсичат натрапчиви мисли и натрапчиви хора, да се чисти организмът. Желателно е да си направите равносметка преди сън.

1 лунен ден от 22:13 часа на 19 октомври до 08:05 часа на 20 октомври

Ден за планове и мечти, замисленото непременно ще се сбъдне, ако са чисти помислите. Опасно е да кроим планове за отмъщение – носи нещастие.
По-добре не започвайте нови неща, а само ги планирайте. Хубаво е да се прощава на враговете.
Днес ще имаме всякакви напрегнати ситуации и нехармонични емоции. Ще бъдем на моменти през деня избухливи, нервни и доста сприхави. Внимавайте да не попаднете в агресивна обстановка.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСВА
Най–важната активност и дейност през този ден ще бъде насочена към нашите партньорски отношения – лични или бизнес такива. Както вчера и днес темите, които ще са важни са – любовта, хармонията, красотата. Ще искаме и ще ги търсим навсякъде около нас. На дневен ред ще бъдат застъпени взаимоотношенията, връзките, компромисите и дипломатичността. Всички ние ще се стараем да бъдем по–меки, добронамерени. Въпросът е дали ще съумеем да го постигнем, в крайна сметка всичко зависи нас, от нашето желание.
Пожелавам ви да успеете да покажете на себе си и на всички други, че можете да бъдете меки, топли, дружелюбни, добронамерени. Да дадете превес на компромисите при взаимодействието с останалите в обкръжението ви. Вие можете да станете най–дипломатичните в своето общуване, ако сте разбрали , че с „рогата“ не се върви напред, те само пречат. Успех!!

ЗДРАВЕ
Уязвима е ендокринната система, жлезите с вътрешна секреция, кожата, пикочният мехур и бъбреците. Да не се правят никакви манипулации на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лечение на уши и пластични операции.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg