Астрологична дневна прогноза за 16 януари 2018 год. от Ивелина Рускова*
29 лунен ден
от 07:13 часа на 16 януари до 04:20 на 17 януари

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Луната на небето не се вижда, а натрупаната в нея енергия съвсем се е изчерпала.
Това е критичен ден, когато се е събрал негативът на целия лунен месец, преди да бъде изгорен от новолунието.
Днес опитайте самостоятелно да проследите своите мисли и събитията, които се случват.
Трудностите, възникващи през този ден, може да се приемат за благо, тъй като висшите сили не са се отвърнали от вас и показват на външно ниво вашите проблеми. Високо духовният човек на практика не усеща влиянието на този ден, но такива хора са единици на нашата Земя.

Основни препоръки за днес – смирение и покаяние. Трябва смирено да посрещаме наказанията, тъй като те са резултат от това, което сме направили по-рано.
Хубаво е още от сутринта да се настроим да не мислим за нищо лошо. Никакви безпокойства, никакви съмнения, никакви мъчения. В този ден не бива напълно да се изолираме от нещата, а напротив – необходимо е да доведем всичко започнато до край.
Трябва да се пази пост, въздържание. Не започваме нови неща, не ги и планираме. Да се отсичат натрапчиви мисли и натрапчиви хора, да се чисти организмът.

Денят няма да е толкова продуктивен и ползотворен, затова избягвайте да решавате и да действате по важни задачи и проблеми. Много трудно ще ви е да успеете да предвидите времето си и поетите ангажименти. Избягвайте да започвате нещо ново и не се захващайте с никакви важни дела, защото няма да се развият успешно.
Но самият ден ще ви предостави една уникална възможност да подредите, организирате вашите действия, планове и цели. Ще успеете много добре да структурирате амбициите си.
През този ден ще се радвате на хубавите моменти в емоционалната сфера, ще се чувствате обичани и значими. Те ще бъдат причината да сте много вдъхновени и добронамерени към приятелите и партньорите ви. Ще ви се даде една прекрасна възможност да привлечете интересни хора и идеи.

ЗДРАВЕ
Сънищата могат да са тежки и неприятни, но са лъжовни.
Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение.
Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се физически упражнения и дейност за раздвижване на кръвта.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg