Астрологична дневна прогноза за 4 лунен ден от Ивелина Рускова*

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Добре е да се заемем със спокойни домашни дейности и тихо да си почиваме в семеен кръг. Това е първият от неблагоприятните дни – смята се за ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения, възможно е да трябва да избирате между доброто и злото, може да поискате да извършите нещо не дотам добро. Затова десет пъти помислете преди да вземете решение. Да вземете правилно решение ще ви помогне молитва. Хубаво е да сте сред природата.

Луна без курс 13:53 до 22:28 часа
•    Не се започва нищо ново, никакво начинание.
•    Не е желателно да се подписват договори, документи
•    Да не се започват никакви важни делови разговори и преговори
•    Да не се сключва брак
•    Избягвайте да пътувате в чужбина
•    Да не се обявява публично намерението за реализиране на проекти

ПОЗИТИВИ
Положително влияние за Луна без курс:
•    Време за разходки с приятели, срещи, но не и делови
•    За ментални и духовни занимания
•    Благоприятно за подаване на данъчни декларации

Днес ще се чувствате отново наистина свободни, спокойни, много общителни. Ще обърнете внимание на приятелите си и с удоволствие ще се наслаждавате на деня. Дошло е времето да се разпуснете в компанията на вашите близки. Ще усетите тяхната подкрепа, любов и разбиране – ще имате нужда от тях и от техните грижи и емоции. Определено ще укрепите своите връзки и отношения именно сега.
Наслаждавай те се на този вълшебен миг, вземете с пълни шепи от положителните емоции и чувства с които ви заливат вашите близки. Имате нужда от това, отдайте се и се потопете в морето на сплотеност, любов и взаиморазбиране.

ЗДРАВЕ
Противопоказани са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се и физически упражнения и дейност за раздвижване на кръвта. В сънищата могат да фигурират вашите родители. Това сочи: анализирайте проблемите, наследени от тях и започвайте да ги решавате. Ако сънувате опасност – бъдете особено внимателни.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg