Астрологична дневна прогноза за 5 лунен ден от Ивелина Рускова*

ПОЗИТИВИ
Символизира изборът на цел, вярност на принципите, дълга, трансформацията! Може и дори трябва да проявявате активно своите емоции и чувства – това ще бъде уместно, правилно ще ви разберат. Хубаво е в петия ден да направите пътуване някъде, да поплачете, да се разделите с ненужното.Това е творчески ден, в който прекрасно се усвояват знания.

Релаксирайте и се разтоварвайте в пълния смисъл на думата намерете време за всякакви видове пълен релакс – хубавa храна и хубаво вино. Всичко това много ще ви разтовари и зареди, за да може да имате за идните дни сили и енергия. Денят ще ни предостави една мека , топла, приятна и положителна енергия. Всяка дейност днес ще върви леко, спокойно и ползотворно. Ще имате потенциала, възможността и силата да отметнете своите задачи и го направете – не отлагайте, нямате много време.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Имайте предвид, че  може да имате някой непредвидени и неочаквани събития, които на моменти може да ви накарат да се чувствате нестабилни и несигурни в себе си. Вечерта се отдайте на всякакви удоволствия и глезотийки, не мислете много за работа – оставете нещата да се случват от само себе си.

ЗДРАВЕ
През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е препоръчително да се правят операции на гърлото, шията и на хранопровода. През този ден можем да бъдем чувствителни към хранителни продукти – трябва да сме внимателни при подбора на храната. Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и умерено количество.
Само в този ден храната напълно се усвоява и се преобразува в тъканите. В този ден трябва да се нахраните, но не да преяжате. За основна храна изберете мляко или извара.

Хубаво е, ако плачете на сън – това пречиства – организмът влиза в норма. Ако сънищата са свързани с пътища, с движение – при вас всичко е благополучно. Ако сънувате неприятни неща, това е знак да се заемете със здравето си. Добро време за зачатие.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg