Добре дошли в Промени живота си – уебсайт, посветен на йога, здравословен начин на живот, самоусъвършенстване, мотивация и вдъхновение за развитие и лична трансформация.

Център Промяна

Това е позитивна и вдъхновяваща общност, създадена да подпомага всеки, който се стреми да подобри себе си и всички аспекти на живота си. Ние вярваме, че независимо от място, професия, пол и възраст всеки един от нас се стреми в крайна сметка към по-добър, по-смислен и по-щастлив живот.

„Промени живота си” дарява вече повече от 5 години подкрепа, светлина и знание в деня на хиляди последователи в България и чужбина, духовни пътешественици и мечтатели. Опитваме се да потърсим лекия и приятен подход, чрез който да представим различни теми от живота, да бъдем източник на мотивация в пътуването към успеха, да пазим вярата, любовта и силата в теб, за да твориш живота, който заслужаваш! Ние не променяме никого, но съпътстваме всеки един от Вас по пътя на собствената си Промяна!

Всеки може да озари живота си с подкрепа и вдъхновение и бихме искали това да е още едно място, в което да можете да притихвате,  да научавате полезни неща, да опознавате себе си и своите мисли, реакции, емоции, но и да получавате приятелски съвет, сила, вяра, надежда, напътствия … и всичко това отвъд времето и мястото. Понякога може да ни е трудно, да минаваме през критични моменти или изпитания, но да не се съмняваме, че винаги има божествена промисъл, мъдрост и сила, която да ни пази и връща по-леко и бързо в естественото ни състояние на радост и спокойствие. Истинските неща, от които се нуждаем, не са сложни, нито наситени с тежки термини. А мъдростта без съмнение е в нас, само трябва да си спомним и да вярваме в себе си и в правилните знаци в правилния момент. 

Удивително е, че можем да създаваме всичко, което пожелаем! Уникално е, когато го правим заЕДНО и наблюдаваме процесите на промяна в личен и глобален аспект – променя се мисленето ни, променят се действията ни, променя се средата ни, променя се живота ни! Всичко се променя! И ние сме тези, които го правим!!!      
Да творим живота си с любов и майсторство! И да се наслаждаваме на случващото се с благодарност!
Благодарим Ви, че сме заедно в това пътешествие!   

Ако желаете да не пропускате актуалната информация в сайта ни, можете да се абонирате за нашия бюлетин чрез контактната формаНие Ви гарантираме, че Вашият мейл няма да бъде предоставян под никаква форма и по никакъв начин за други нужди и цели.

Ако желаете да подкрепите сайта, можете да дарите сума по Ваш избор по сметка:

IBAN: BG50UNCR70001501860646
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
Уникредит Булбанк

Ако желаете да споделите Ваш авторски материал, можете да ни пишете на info@change-life.eu.

changelife

Време е за промяна! Твори живота си! Силата е в ТЕБ!
Споделяй и живей всеки ден с любов и благодарност!