Леда – холистичен терапевт и консултант. С изключителна прецизност, опит  и отдаденост, Леда консултира в сферата на езотеричната астрология и психология.

Според Алис Бейли, астрологията е „наука за отношенията“, съществуващи между всички живи организми във вселената. Върху тези центрове на съзнание въздействат не само качествата на лъчевите енергии, но и качествата и енергиите на управляващите планети и зодиакални знаци. От екзотерична (външна) гледна точка, астрологията е необозрим, всеобхватен и сложен предмет, но само от езотеричната, или вътрешна страна, може да се види съединителната нишка между аспектите, които характеризират вашата истинска същност. Всеки човек е част от енергийната тъкан на света. Чрез своя индивидуален избор и път, той се включва във великата структура на живота и неговите необозрими проявления.

Статии и напътствия на Леда, можете да откриете в сайта https://promianatavteb.wordpress.com/, както и в категория Астрология на сайта Промени живота си.

Ако искате да разберете повече за пътя на душата си от гледна точка на езотеричната астрология, потърсете Леда. Поръчайте астрологичен анализ и безплатна консултация към него на:
имейл: ledaastrology@gmail.com или на
телефон: 0895 873 458
За повече информация, посетете FB страницата @LedaAstrology

Ивелиivaruskна Рускова e професионален астролог, консултант и автор на астро прогнози за Списание Осем, сайта Промени живота си и www.poznanieto.com.

В доста важен момент от живота си по време на 10 годишен престой в чужбина, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията й помага да намери и да преоткрие себе си, показва й житейския път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. Така естествено започва да помага и подкрепя хората в трудния им житейски път;  да работи с човека по-задълбочено, а не върху него; да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие; да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си!

Изучавала е професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология. След завършане на пълен курс, преминава и специални допълнителни обучения по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София.

За контакти: 0888 899 057 и е-mail: astroiva@abv.bg

IvaИва Кайтазова – светлинен водач по Метода Силва, Универсалната енергия, Шамбала, Друнвало Мелхизедек и Джасмухин, диагностика и лечение по системата на Людмила Пучко, създател на енерговибрационни есенции, води медитации, практики за свързване с Висшия Аз, Аз съм присъствието, с невидимия свят; работа и изчистване на кармични взаимоотношения; емоционален дисбаланс; дисхармония в енергийната система и др.

Аз съм обикновен човек. Винаги съм знаела и усещала душата си и съществуването на невидимия свят. По този път тръгнах след сбогуването с дядо ми след като напусна физическото си тяло, и след преживян тежък период в личния ми живот, който трябваше да осъзная и разреша. За това ми помогнаха Методът Силва в началото на 90-те и Универсалната енергия малко по-късно, където се учехме как да работим и пречистваме чакрите си.

От 2009 г. активно започнах да преподавам духовни практики и да водя светлинни медитации, след като преминах сериозни обучения като Шамбала мастер лечител и учител. Обогатих опита и преживяванията си след семинара на Друнвало Мелхизедек и Джасмухин в България. Идеята зад всичко това е човек да стъпи в собствената си сила, да намери най-подходящия начин за себе си да се справя с емоционални и други проблеми в живота си, да ги решава и да продължава напред. И да успее да погледне на проблемите не като такива, а като опитност и преживяване, необходими за развитието и израстването на личността и душата.

Предлагам  диагностика и лечение по системата на Людмила Пучко. Намират се (диагностицират се) дълбоките причини за всяко едно заболяване, дисбаланса на организма или проблем както на физическо, така и на емоционално, ментално и духовно нива. Лечението се случва чрез вибрационни редове, изследвани и подготвени за всеки индивидуално и според конкретното заболяване или проблем. Откриват се кармични проблеми, родови проклятия, същности; патогенна микрофлора и фауна, огнища на замърсяване, вредно въздействие от обкръжаващи и мн.др. Но в основата на лечението е заложено личното участие на всеки индивид в него.

Обучавам всеки, стъпил на духовната пътека, да намери подходящия път към себе си, подходящите техники и подход за свързване с Висшия Аз, Аз съм присъствието, с невидимия свят; работа и изчистване на кармични взаимоотношения; емоционален дисбаланс; дисхармония в енергийната система и др. Предлагам изчистване на чакрите и обучение как всеки сам да чисти чакрите си, за да може да живее чрез сърцето си.

Правя енерговибрационни есенции, съдействащи процеса на изчистване и повишаване на вибрациите в тялото и енергийната система, и за по-силната връзка дух-душа-тяло.