Ирина Милчева – Душеприказчица по наследство, духовен наставник, житейски инструктор, медиум и визионер, психолог и педагог, медиатор

Мисията ми е да допринеса светът да е по-добро място за живеене и съграждане.
Срещата с мен е пътуване към вътрешната градина, където е изворът на любовта и живее вътрешният ангел.Тук са отговорите, пазени от драконите на страха и уязвимостта ни.
Практикувам т.н. парадоксално съветване, а парадоксът управлява живота по един невероятен и същевременно реален начин. Моите съвети са неочаквани и будят въпроси, ала в голяма степен са подкрепени от близкото бъдеще.
Ключови моменти в работата ми са насочване към живеене в истина; практикуване на благодарност и признателност към себе си, семейството и обществото; стимулиране на потенциала и талантите.
Тълкувам съновиденията- свежи послания на душата и подкрепящи прозрения за самопомощ.
Отправям визионерски предупреждения в индивидуални прогнози.
Често срещата с мен ражда реална лична приказка за всеки, който се стреми да има смислен живот в един неспокоен и променящ се свят.
Ако желаете да научите повече за Ирина, посетете www.irina-milcheva.com

Ivelina StamenovaИвелина Стаменова – педагог и детски психолог, ментор и обучител, лектор, организатор и сертифициран KindyROO учител и други дейности, свързани с ранно детско развитие, майка на две дъщери.

Ива работи професионално с деца от 2006 г. През 2011 г за първи път в Пловдив въвежда работа с деца по метода на Монтесори и от тогава става верен негов поддръжник.
Провежда активно тренинги и обучения за родители относно проблемите на техните деца и начините за ефективно обучение и възпитание. Професионалните й интереси са насочни основно към периода на ранното детство и възможностите за развитие и ранна интервенция през него.
Ментор е на студенти от специалностите Логопедия, Специална Педагогика и Психология към проект Студентски практики в Пловдивски университет “Паисий Хилендарски“ и „Нов Български Университет“ – София.
През 2010 г. учредява Фондация “С-ИВВЕНА” с цел изграждане, развитие и поддържане на оптимално функциониране на структури, подпомагащи комуникацията на лица с комуникативни нарушения, въвеждане на нови, по ефективни и световно утвърдени методи за подобряване възможностите за комуникация при лица с нарушения в общуването,подпомагане на комуникацията,социална интеграция и личностна реализация на лица с комуникативни нарушения.
Част от лекторския екип на Фондация „С-ИВВЕНА“, с който ежемесечно провежда практически семинари и обучителни курсове на специалисти логопеди, психолози и педагози – ресурсни и масови учители от цялата страна.
В началото на 2014 г. открива първият за територията на град Пловдив център за ранно детско развитие и превенция на обучителни трудности „Децата обичат Монтесори“, който може да се посещава целодневно от деца от 2 до 5 години.
Поради огромното й желание да включи и родителите в процеса на обучение и възпитание на своите деца още от най-ранна възраст, през 2015 г създава и Академия за ранно детско развитие за деца от раждането до 3 години, чрез която за първи път дава възможност на Пловдивските родители да се докоснат до Монтесори метода, посещавайки ежеседмичните занятия „Монтесори с Мама“, заедно със своите мъници. По този начин, попадайки в една организирана среда, родители и деца имат възможност да откриват заедно света на Монтесори и това да става с ненатрапливата подкрепа на обучени педагози и специалисти по ранно детско развитие от нейния екип.

MoniМануела Стоянова – Психолог, Психологическо консултиране на деца и възрастни, Тренинги за себепознание, личностно развитие, мотивация и успех.

За да бъдете здрави, пълноценни  и успешни най-важен е Вашият психологически комфорт.
Ако имате проблеми в семейството, трудна комуникация с децата, родителите,  връстниците, колегите,
ако срещате трудности при взаимоотношенията с другите и при адаптацията към различни социални условия,
ако смятате, че всички са срещу вас и не намирате смисъл в нищо,
не се колебайте да потърсите консултация, помощ и подкрепа.

Всичко е скрито в нас самите. Ние ще ви помогнем да осъзнаете това и да го използвате.

KrasimiraКрасимира Димитрова Харлова – Детски Психолог и Психотерапевт, член на „Дружеството на Психолозите в България“ и  ръководител на Център по Краткосрочна Терапия  „Касиопея”.

От 15 години работи с деца от 3 до 18 години, с техните родители, а също и  със семейства, които имат нужда да бъдат придружавани по пътя към самопознанието и развитието на собствения потенциал и  за справяне с кризисни житейски ситуации.
В хода на годините се обучава и развива в методите на психодрамата, краткосрочна терапия, психоаналитична психотерапия и такава на обектните отношения. Осъзнава, че изправянето на човек пред собствените проблеми и пред тези на  детето си е предизвикателство, а решаването им е болезнен процес, който повечето от нас се опитват да избегнат. Когато отлагаме и не търсим решения, това само засилва болката и прави невъзможно, както нашето психическо и духовно израстване, така и това на децата ни. С помощта на психотерапията проблемите могат да бъдат формулирани, изследвани и да се намери пътя за тяхното решение. По настоящем Красимира Харлова провежда семинари по проблемите на детското психично здраве за родители и учители, организира тренинг-групи за   себепознание и справяне със стреса.

Мотото на нейния живот и работа звучи така:
„Нищо не е прекалено хубаво, за да не бъде истина!
Нищо не е прекалено чудесно, за да не се случи!
Нищо не е прекалено хубаво, за да не продължава да се случва!“

За консултации, лични срещи и терапии, можете да се свържете на 0887 110 660 или чрез мейл: info@change-life.eu