Mariana

Марияна Стракова –  сертифициран преподавател по Хатха йога, Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога за деца, Йога терапия, Медитации. Ментор и ценител на човешката душа, консултант и водач в преоткриване на човешкия и житейски потенциал, мотиватор за позитивна промяна.

Практикува йога от 2005 година, преминава през различни обучения в България, Индия, Бали, Германия, Холандия, Великобритания и др., където среща едни от най-вдъхновяващите учители по света, между които създателката на Виняса Флоу стила – Шива Рей и нейните последователи –  Сандра Атман, Адри Кайзер, Христинe Мей, Беате Тширх, Мишелин Бери, Саймън Лоу, Сиана Шерман, Кристи Кристенсен, Сесил Рубо, Селест Перейра и др.

Йога постелката е моят начин да преоткрия живота си, да опознавам себе си, да приемам, да прощавам, да облагородявам средата си, да се наслаждавам, да живея с благодарност, споделя Марияна

В класовете си интегрира различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, астрология, нумерология, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др. Създател и автор на сайта „Промени живота си“, идеолог и организатор на фестивала „Уикенд на Промяната“, част от организационния екип и лектор на Фестивала „Здравей, Здраве“. Има издадени 2 авторски диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.

Следете раздел Предстоящи събития, където можете да откриете извънредните Уъркшопи и Семинари, в които чрез интегриран подход от йога, медитации, психология, рейки, ароматерапия, кристалотерапия и други, Марияна ще ви поведе към едно уникално преживяване и разтърсваща среща със своите емоции и най-съкровени желания. Не пропускайте нейните извънредни класове и ваканции, наситени с вдъхновяващи емоции и неочаквани изненади!

Maria

Мария Папаянопол – йога преподавател, води класове по хатха йога, йога за деца, йога за деца и родители, йога за бременни жени.

Първата ми близка среща с йога беше през 2011 година, когато пътищата ме отведоха до часовете по йога. По същото време започнах да посещавам и класовете по детска йога заедно с дъщеря ми. Там открих един нов свят, свят на безкрайно забавление и общуване с децата по съвсем различен начин.
Но всичко, което се случва в студиото по йога няма смисъл, ако не вдъхновява към промяна на всички нива от битието ни. При мен вдъхновението дойде с такава сила, че преходът се оказа гиганстки – от офис служител до инструктор по йога за деца.
Дори не бих казала, че аз уча децата. Те ми показват как животът може да се превърне в забавна игра, към която да подхождаме с откривателски дух.
Интересът ми към йога ме отведе и до Индия където имах възможността да посетя Веданта Академия на Свами Партхасаратхи и Кайвалядхама Йога Институт, чийто ръководител е Свами Махешананда. Пътуване, срещи и знания, които завинаги ще останат в сърцето ми.

Цветана Деведжиева –  сертифициран преподавател по Хатха йога (ISPA RYT 200) за възрастни и за деца.

Запознах се с Йога преди 25 години, на 14 годишна възраст. Оттогава тази наука, тази философска система, винаги е била част от живота ми във физически и духовен аспект. За мен Йога не е само система от физически упражнения, а път към обединяване на ума, тялото и духа. Йога е начин на живот. Йога ни учи да управляваме живота си с мъдрост, търпение и осведоменост. През 2016 г. се запознах с метода на Б.К.С. Айенгар и го приобщих към своята практика, а малко по–късно и към преподаването си. Шри Б.К.С. Айенгар (1918-2014) е човекът, представил йога по разбираем за западния човек начин. Списание Тайм го титуловат като „Eдин от 100-те най-влиятелни хора в света“.

Daniela

Даниела Георгиева – йога преподавател, води класове по интегрална йога, йога за бременни жени.

Даниела е карма санясин в традицията на Сатянанда йога, сертифициран инструктор по йога, член на „Йога клуба“ към БЙА, педагог. През 1999 г. става съучредител и член на УС на Сдружение „САТ (Съзнателна Активна Трансформация)“, имащо за основна цел разпространението на интегрална йога в гр. Пловдив и региона. През 2000 г. тя е един от основателите на „Център за бременни жени“ в гр. Пловдив и до 2006 г. е програмен директор и преподавател към него. От 2007 г. работи като йога инструктор, с приоритет развитието и провеждането на обучения „Йога за бременни жени“ и „Подготовка за раждане чрез йога“. Участник е в многобройни йога курсове, семинари и събития в България, Европа и Индия. Има публикации и медийни участия по теми, свързани с йога и йога за бременни жени.