Сайтът „Промени живота си” и Център „Промяна”  са създадени през 2011 година в подкрепа на деца и възрастни с  проблеми в общуването – заекване, неувереност, безпокойства, страх, които се нуждаят от енергия и подкрепа, за да открият силата в себе си, да променят живота си и да градят мечтите си.  Така всъщност се превърнахме в място за вдъхновение, мъдрост, спокойствие и хармония, където да споделяме позитивни мисли, случки, преживявания и истории и чрез които да осъзнаваме красотата на всеки нов ден.

Ти и аз сме не просто гости на тази земя, а част от безкрайната Вселена, наречена Любов. Дълбоко вярваме, че само отдавайки любов, благодарност, топлина и съпричастност, бихме могли да направим престоя си тук вълнуващо и неповторимо пътешествие.
Нужно е време, за да се убедим, че днес сме това, което сме мислили вчера, а утре ще сме това, което мислим днес.

„Ако мислиш, че можеш да направиш нещо или, че не си в състояние, то и в двата случая със сигурност си прав!” – Хенри Форд

Дните ни са изпълнени с проблеми, които можем да превърнем в предизвикателства, с тревоги, които можем да приемем като пречистване, с разочарования, които можем да превърнем в уроци, с изпитания, за които просто можем да благодарим. Можем, можем, можем … Изумителни неща можем да направим! Вярвайте, защото има хиляди доказателства за това и ние ще се опитаме да ви го докажем.

Надяваме се чрез сайта и личните ни контакти да намерите всичко, което ще ви зареди позитивно и ще ви помогне да гледате на живота с очите на любовта.

Самият факт, че сте тук е показателен, че имате желание да промените нещо, че се нуждаете от подкрепа, за да продължите,  че душата ви жадува споделеност, че не сте загубили вярата и че искате да управлявате и сбъдвате мечтите си.

Направете своя избор да отделите и си подарите време за себе си,  което да споделим заедно. Надяваме се да ви помогнем да откриете красотата на свободата и силата да управлявате живота си, за да сe чувствате здрави, обичани, вдъхновени и щастливи.

Елате, разберете и почувствайте!

Да изчистим душите си, мислите си, живота си! Да открием връзката между ума и тялото!
Да контролираме ума си, да управляваме мислите и живота си, да открием и обикнем потенциала в себе си, да привличаме и завладяваме, да се научим да мечтаем, да благодарим и да прощаваме, да осъзнаваме неповторимостта на всеки миг, да се наслаждаваме на малките неща по пътя към осъществяване на големите цели!

Всички можем да летим

Всички можем да летим и да правим чудеса,
всички можем да летим, ако вярваме в това!

Нека ДНЕС сме по-осъзнати, по-щастливи и по-усмихнати хора в един по-добър свят за едно по-светло УТРЕ.

Пишете ни на адрес: info@change-life.eu или на change_life@abv.bg или се свържете с нас на 032/66 44 33 или 0884 777 050