За всички с интерес към Астрологията е специалното гостуване на Ивелина Рускова отново в Пловдив, която познавате от няколко вдъхновяващи участия в Уикенд на Промяната и Седмица на Вдъхновението – част от събитийния календар на Пловдивски Културен Институт, както и от ежедневните Астропрогнози в сайта Промени живота си!

Имаме удоволствието да Ви срещнем с Ивелина Рускова
в астросеминар на тема Кураж и мъдрост ли е да простим?
на 10 март (събота) от 12:00 до 16:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Ние притежаваме в себе си толкова много чувства и емоции, чрез които натрупваме товар от грешки и обиди на другите към нас и самите ние към себе си!
Обидени, гневни, разочаровани от случки, преживявания, разговори, таим в себе си толкова много негативни чувства и носим товара на болката понякога доста дълго. А пътят към щастието минава през Прошка и освобождаване от стари преживявания и тежки емоции.
Човешко е да се греши – божествено е да се прости!
Простете заради себе си – не заради някой друг и прошката ще ви донесе бленуваното спокойствие и смирение без автоагресия и самообвинение. Да простиш не значи да одобриш постъпката, а да престанеш да се самонаказваш, заради грешките на другите.
Никой не може да ни наранява толкова дълго, колкото ние позволяваме.
Едно чистосърдечно искрено осъзнаване, приемане и освобождаване е лекота за сърцето и душата ни.

През погледа на Астрологията ще засегнем и да потърсим отговорите, породени от обидата от другите, ще надникнем как Астрологията може да ни помогне да намерим спокойствието и баланса, как Астрологията може да подкрепи пътя ни към Прошката?

Заповядайте в тази Астросреща и заедно ще се учим, осъзнаваме и освобождаваме!

Водещ: Ивелина Рускова e професионален астролог. В доста важен момент от живота си по време на 10 годишен престой в чужбина, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията й помага да намери и да преоткрие себе си, показва й житейския път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. Така естествено започва да помага и подкрепя хората в трудния им житейски път; да работи с човека по-задълбочено, а не върху него; да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие; да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си!
Изучавала е професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология. След завършане на пълен курс, преминава и специални допълнителни обучения по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016 г. пише астрологични прогнози за www.change-life.euСписание Осем, www.poznanieto.com, www.drugitenovini.bg, www.dnesplus.bg, www.radar.mk и др.

Такса участие: 30 лв.
Бонус: Доведи приятел – 50 лв. (двоен билет)
Мястото Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

Не пропускайте тази великолепна споделена астросреща с Ивелина!

logo (1)

Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!