Клас по Художествена гимнастика и балет (2,5 – 4 год.)
За първи път балетно студио „Малките ангели“ и Пловдивски Културен Институт
създават клас по Художествена гимнастика и балет,
подходящ за деца от 2,5 до 4 год.

събота и неделя от 10:00 до 10:45
Първо занимание – 2 декември!!!

Скъпи родители, ако искате да подкрепите творческия талант и скрити заложби на Вашата малка фея, Ви каним в комбинирания клас по Художествена гимнастика и Класически балет.

Най-иновативния бейби клас разкрива красотата и необятността на изкуството, музиката, приятелството…
Всеки 45-минутен клас включва движения, танци, игри и упражнения за броене и ритъм, които постепенно развиват индивидуалните умения, координация, увереност и креативност на всяко дете.
Класът насърчава физическата сила и гъвкавостта, изгражда правилна стойка и грациозна походка, подобрява моториката и координацията, като развива разбиране за музиката и ритъма и генерира любов към движението.
Освен физическите си предимства, класът стимулира умственото и емоционално здраве на децата. Те придобиват увереност, самочувствие, подобряват отношението към себе си и другите, изграждат толерантност и добронамереност. Различните танцови форми развиват и социални умения у децата като им помагат да изградят нови приятелства, да преодолеят срамежливостта и неловкостта, да намалят страховете от изява в група или пред публика, развиват комуникацията, доверието и сътрудничеството. Балетът може да помогне на децата да изградят нови приятелства, да преодолеят срамежливостта или неловкостта в социалните ситуации и да намалят страховете, свързани с това, че са в група и представят пред публика.

Любовта към танца, красотата и изяществото на художествената гимнастика и балета, ще предаде гимнастичката Анелия Мюзюрска под ръководството на художествения ръководител по Класически балет Марияна Рангелова.
„Тренирам художествена гимнастика от 11 години. Още от малка бях привлечена и очарована от този спорт. В началото ми бе много трудно, но осъзнах, че гимнастиката изисква много труд и постоянство. Тя те учи на дисциплина, самостоятелност, упоритост, да изразяваш всяко едно чувство с движенията си и да си щастлив от това, което правиш. Била съм на много престижни състезания, имам десетки награди от държавни и международни състезания и чувството, когато се качиш на стълбичката и си възнаграден за труда си, е просто невероятно! Готова съм да предам всички мои знания и опит на най-малките грации.“ – Анелия Мюзюрска.

Продължителност на урока: 45 минути

Такса участие:
8 лв. – еднократно посещение
50 лв. – карта 8 посещения (валидност 40 дни)

Подарете това невероятно преживяване на своята малка принцеса!
Разкрийте пред нея магичния и красив свят
на художествената гимнастика и класическия балет!
Очакваме ви!

Място на провеждане:logo (1)
Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 

Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция