Ако често биваш разбиран погрешно или трудно разбираш другите.
ако осъзнаваш колко недоразумения блокират живота ти,
ако си убеден, че можеш да спасиш връзките и да подобриш бизнеса си,
ако си любопитен да узнаеш защо някои успяват, а други се провалят,

Заповядай на 20 май от 11:00 до 14:00 часа
на практичен семинар с Пламен Попов и Ясар Маркос
в Пловдивски Културен Институт
Темата на предстоящата ни среща е „Тайната на общуването“.

Общуването между хората е в основата на техните успехи или неуспехи. Да намериш подход към събеседника си, да презентираш нова идея, а понякога просто да замълчиш в точния момент … може би някъде тук се крие тайната на общуването.
Поканихме Пламен и Ясар, защото многократно сме се убеждавали в тяхното умение да общуват с лекота. Съвместната ни работа винаги е била потвърждение за професионализма и позитивната им енергия. Те са създатели на УЛРП – онлайн пространство за хора, който не се страхуват да предизвикат себе си, да излязат от зоната си на комфорт, защото извън нея могат да открият нова гледна точка, да придобият умения и опит, които да са неизменна част от пътя към личностното и професионалното им развитие.
Тайната на общуването е една от стъпките към успеха във всички сфери на живота и затова те каним да станеш част от този уъркшоп.

Водещи:
Пламен Попов и Ясар Маркос – основатели на „Университет за личностно развитие и предприемачество“.

Името ми е Пламен и аз НЕ СЪМ треньор по личностно развитие. Какво съм? Някои хора казват, че съм предприемач, други, че съм бизнесмен, трети, че съм истински майстор в продажбите.
Всъщност какво точно казват хората за мен няма особено значение, защото предпочитам да гледам резултатите. Нека ви покажа малко резултати:
• над 13 бизнес проекта зад гърба ми
• една от първите ми успешни продажби е договор за 1 000 000 лв – бях на 25 г.
• собственик съм на 3 проекта, включващи
• голяма компания с годишен оборот над 400 000 лв
• стартъп с постоянно увеличаващи се продажби (200% в първите 6 месеца и продължаваме нагоре)
• един от най-амбициозните риалити ТВ проекти в развитие, оценен на над 1 000 000 лв
Още нещо, което не съм – не съм човек, който обича да говори за теоретични неща, които не е изпробвал, през които не е преминал. Аз съм тук, за да предам опита – успешен и неуспешен, в бизнесите, които съм имал. Най-ценните уроци в бизнеса ни преподават допуснатите от нас грешки. Създаването на УЛРП заедно с Ясар, е резултат от уроците, които научихме за обученията по личностното развитие и нашият отговор на огромен проблем.

Казвам се Ясар Маркос и съм лекар по образование. Призванието ми, обаче, ме поведе по път, различен от медицината.
Вярвам, че всеки човек има изумителна сила и мисията ми е да помогна на възможно най-много хора да изпълнят невероятния си потенциал.
И ето ме – от повече от 9 години се занимавам с личностно развитие, създавайки позитивна трансформация в живота на над 9000 души в Холандия, Израел, а вече и в България.
Воден от страстта си да подобрявам качеството на живота на хората, до които се докосвам, проведох стотици обучения по личностно развитие.
Но постепенно забелязах огромен проблем, с този тип обучения. Смятам, че основавайки УЛРП, съвместно с Пламен, този проблем вече има решение.

Такса участие:
20 лв. с предварително заплащане на таксата
30 лв. билет за двама (Доведи приятел!)
25 лв. – в деня на събитието

Необходимо е предварително записване на 032/664433 или 0884 777050 или на event@pki.bg. Мястото Ви е гарантирано при заплащане на 50% от сумата.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050