С удоволствие Ви каним на среща-дискусия със Стефи Стаменова
на тема „Силата на мисълта и думите”
на 28 януари (неделя) от 14:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Думите са оръжие. Едно от най-силните. С правилно подбраните думи можеш да промениш отношението към теб, да манипулираш, да променяш милиони съдби, да убеждаваш, да привличаш или да отблъскваш…  Мислите и думите творят живота ни!

С тези велики инструменти работи Стефи Стаменова и приема това като своя мисия. Осъзнала през годините тяхната сила и отговорност, в тази среща – дискусия ще сподели своя личен опит от срещите си с различни хора за това как думите лекуват или убиват и ще ви накара да се замислите кога и какви думи използвате.
Тя е истински изследовател на вътрешния глас и пътя към сърцето и дългогодишният й опит като автор и водещ на предаването „Следвай сърцето си със Стефи Стаменова” го доказва.
Как да чувате гласа на сърцето и да вземете правилно решение, слушайки го, можете да научите от нейните практични семинари и вдъхновяващи срещи.

Защо някои познават Стефи като българската Шехерезада и каква е историята за лечебната сила на гласа й, можете да научите на:
Срещи случайни – срещи съдбовни
Коя е българската Шехерезада?

Водещ: Стефи Стаменова
Автор, продуцент и водещ на ” Снимката на Нощта” по Канал Ком.
Автор и водещ на Тв шоу „Следвай сърцето си със Стефи Стаменова”.
10 години успешен бизнес в Лондон. Работи с едни от най-успешните предприемачи в областта на недвижимите имоти в Обединеното Кралство. По нейна инициaтива и средства с английските си колеги бе възстановена една от чешмите в градската градина в Пловдив, наречена “Усмивката на Стефи”.
Стефи Стаменова е активен организатор на благотворителни инициaтиви в България и в Англия. В българското посолство в Лондон събира средства за децата на България.
Педагог, лайф коуч и водещ лектор в България и Европа.
Нейните тренинги, семинари и уоркшопи са насочени предимно към изграждане на умения за управление на живота и предизвикват нестихващ интерес, особено в женската аудитория със специални практики за жени, двойки и родители и деца!
Автор на множество публикации.

Такса участие: 20 лв.
ОТСТЪПКА: Доведи приятел – 30 лв. (билет за двама)
Мястото Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

Не пропускайте вдъхновяващата среща със Стефи Стаменова!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!