Имаме удоволствието да посрещнем отново Ели Шербан в Пловдив
с поредна практична сесия „Сакрална жена и Гонг Медитация”
на 23 февруари от 18:30 часа
в Пловдивски Културен Институт

Тази практична среща ще протече в две части – Сакрална жена и Гонг Медитация.

В Първата сесия могат да участват само дами. В периода на намаляваща Луна ще срещнем Сакралната Жена, живееща вътре в нас, за да позволим на всики блокажи, стари модели и ограничаващи вярвания да се освободят от мислите, душата и сърцето. Вътре във всяка жена е скрита огромна сила и мощ, която всяка жена носи в латентно състояние, скрита вътре в матката си. Практиката е създадена от Мила де Клар като нейна лична система за пробуждане на женската сила и е подходяща независимо от възрастта. Движенията са както познати и близки, така и много далечни и непонятни на нас съвременните жени – простота, елегантност и финес, които ни трансформират дълбоко и пробуждат вътрешния огън, който ни позволява да пресътворим себе си наново.

Във втората част могат да се включат и представители на мъжкия пол. Ще се срещнем с мистичния свят на Сакралния звук  в изцеляваща и трансформираща Гонг медитация.

За влиянието на звука, за лечебната сила на вибрацията и за ползите от Гонг банята е изписано много. Преживяването е истински индивидуално. Вътре в себе си всеки един от нас среща лечителя, жената, мъжа, детето и своя Бог вътре в себе си. Всеки сам с вибрацията на Звука преживява своята Лична Среща – някои ще бъдат отведени в далечни времена и преживявания от миналото, други ще видят вътре в себе си невиждани ярки цветове и краски, ще има и такива които ще чуят името на “своята радост“. Сакралната звукова терапия е вътрешно пътешествие в Голямата Магия .
„Благодарна съм за възможността и шанса да споделя с вас това, на което самия живот ме научи. Ще съпреживеем един вълшебен час вътрешно пътешествие със звука на планетарен Гонг Венера. 60 минути, по време на които с моето умение ще ви потопя в Сакрална Звукова Хармония, като съчетая магичните и лечебни звуци на Гонга с финните сакрални инструменти, които ни отвеждат дълбоко навътре в нас.”

Това е пътуване през светове и преживявания и е дълбоко съкровено, индивидуално, уникално. Чрез него откриваме живото знание като личен преживян опит, който е само и единствено наш избор.

Водещ: Ели Шербан
Ели е от тези хора, които сега наричат с много имена. Номад по природа, тя е изминала стотици хиляди километри сама, от Калифорния до далечния Изток. Да среща странници и много ярки пъстри персони е част от живота й. „Пътят ни променя неусетно в движение, свързваме се дълбоко със самите себе си, срещаме подобните на себе си.”, казва тя. Ели учи Кундалини йога за жени при калифорнийката Гуру Ратана. Минава обучение при Гонг Майстора Масимо Пиаца, а през 1999 г. е посветена в практиката на Звука и Светлината на Учителя Чинг Хай. Израства с книгите на Учителя Дънов.

Такса участие:
16 лв. – участие в цялото събитие
10 лв.  – участие в една сесия
8 лв. – доплащане  с карти ПКИ, Мултиспорт и Содексо за участие в цялото събитие
Местата са ограничени! Мястото Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

Не пропускайте тази уникална среща с Ели Шербан!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!