В отговор на споделен интерес към Астрология от участници в предишните издания на Уикенд на Промяната,
в този формат на 26 ноември (събота) от 14:40 часа с удоволствие ще ви срещнем с астролога Ивелина Рускова,
която ще представи лекция на тема: „Астрологията като начин да опознаем себе си и да трансформираме живота си“.

iva_poznanie

Ивелина Рускова e астролог. В доста важен момент от живота си по време на 10 годишен престой в чужбина, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията й помага да намери и да преоткрие себе си, показва й житейския път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. Така естествено започва да помага и подкрепя хората в трудния им житейски път;  да работи с човека по-задълбочено, а не върху него; да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие; да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си!

Изучавала е професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология. След завършане на пълен курс, преминава и специални допълнителни обучения по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София.  А от 2016 г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com  и за Списание Осем.

astrology

В своето представяне на фестивала, Ивелина Рускова ще сподели своите знания и личен опит за тази изключително интересна и полезна наука.

Астрологията ни помага да видим себе си и личния ни живот в истинската му същност, да стигнем до една пълна картина. Благодарение на нея можем по-успешно да направляваме събитията в живота си, да разберем и оползотворим пълноценно част от потенциалите заложбите си, които са заложени в нас.
Астрологията ни помага да се реализираме като личности, да разберем с какво да се занимаваме, за да оживеят мечтите ни. Тя е един прекрасен метод за преодоляване на нашите недостатъци и негативни черти от характера
Астрологията е начин чрез, който можем да променим донякъде събитията в живота си, променяйки и усъвършенствайки първо себе си!
Астрологията е едновременно средство за разбиране и за развитие на самия себе си. Тя ни помага по-добре да разберем своя живот и събитията, които ни се случват и защо се случват. С информацията, която получаваме от нея, бихме могли да помогнем на своите отношения лични или бизнес, на професията ни, как да възпитаваме своите деца, да развием себе си и да израснем духовно.
Астрологията е наука, която ни учи как да станем господари на собствения си живот.

Не пропускайте срещата с Ивелина, която е готова да отговори и на Вашите въпроси по време на лекцията.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050