В третото издание на Уикенд на Промяната на 27 ноември (неделя) от 12:10 часа
Милена Георгиева ще представи лекция на тема
„Как да балансираме трите доши (телесни типа) според Аюрведа“

Milena_Georg

Милена Георгиева е аюрведичен и юридически консултант към Аюрлайфгруп – вносител и изключителен представител за България на Индийската компания БАЙДИАНАТ, завършила обучение по Аюрведа при д-р Антоанета Заркова, Аюрведичен център София. 

Beauty Detox Food

Милена ще ни докосне до Аюрведа – нейната велика мъдрост и невероятно познание за здравето и начина на живот. 

Аюрведа е древна индийска система за грижа за здравето. За тази наука казват, че е „по-стара и от Христа, и от Буда“. Санскритската дума „аюр“ означава живот, а „веда“ – знание. Това обяснява значението на аюрведа – наука не просто за здравето, а наука за самия живот.  Това е най-старата лечителска система в света, която има за цел чрез начина ни на живот и хранене да доведе до катарзис и пречистване на целия организъм.
Аюрведа разглежда човека като сложна система от тяло, душа и жизнена енергия „прана“. А грижата за физическото тяло е начална степен за духовно усъвършенстване.
Днес т.нар. „Аюрведа“ се разпространява като форма на алтернативна медицина. Тази практика е започната от Махариши Манеш Йоги и развита от Дийпак Чопра. Не липсват, разбира се, спекулации и машинации с цел печелене на пари.
В основата на аюрведическото хранене е разбирането, че всеки човек е различен и принадлежи към един или няколко от конституционните типове – „доши“.

Милена Георгиева ще разкрие в своята лекция Как да балансираме кафа, питта и вата доша в различните сезони чрез храненето и начина на живот. Дисбаланси при различните доши – как да ги разпознаем и до какво водят. Начини за балансиране.

И през двата дни на щанда на Аюрлайфгруп ще може да зададете своите въпроси на тема Аюрведа, аюрведично хранене според дошовия тип, аюрведична профилактика на заболяванията, аюрведични билки и лечебни продукти. 

Ще може  да се запознаете с Автентична Аюрведа продукти от Байдянат – единствената фабрика в света, която има право да използва думите „Автентична Аюрведа“ за своите продукти, тъй като използва само древни рецептури и спазва древните технологии.

Открийте продуктите  на Аюрлайфгруп в изложбената зона по време на двата дни 

banner-apteka-bio

♦ ♦ ♦

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050