В Третото издание Уикенд на Промяната на 27 ноември (неделя) от 12:00 часа
ще се срещнем с една истински вълнуваща лична история и споделена опитност
от Ади и Милен Цанови –  „21 дни да промениш Живота си!“

adi-i-milen

Ади и Милен Цанови – ПОБЕДИТЕЛИТЕ! Така наричат себе си хората, които са победили диагнозата „рак“.

Нашата История не е много по-различна от множеството Други Истории със същата диагноза. Страх, отчаяние, незнание, недоумение, обвинение… Това, което прави Нашата История малко по-различна е в решението да приемем болестта като житейско предизвикателство, сближавайки се с нейната същност. Решението ни бе да разберем всичко за болестта в причини и следствия, отговаряйки на множество въпроси в четене, дискутиране, търсене, намиране, споделяне, изслушване.

На 25 Октомври се навършиха две години от ПОБЕДАТА над рака! Две от най-пълноценните ни години! Болестта ни донесе много тежки моменти, ала и множество прекрасни, защото тя ни научи да дишаме Живота с пълни гърди.

adi_milen

В своето представяне „21 дни да промениш Живота си!“ Ади и Милен Цанови ще разкрият как да намерим сладостта в живота си, независимо от изпитанията.

Удоволствието да бъдеш здрав не е просто моментна мисъл или временен порив, а житейска мисия, която изпълва живота с неимоверно щастие и радост!

Тайната на здравето на ума и тялото не е тъга по миналото, не е тревога за бъдещето, а живот в настоящето – мъдър и решителен. Здравето не е моментна диета, а начин на живот!

Нека заедно положим основите за по-добър и изпълнен със съдържание Живот
на 27 ноември от 12:00 часа!
Да бъдем заедно в това пътешествие!

adimilen

 

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050