В третия фестивал „Уикенд на Промяната“
на 27 ноември  (неделя) от 10:00 часа
психолога Невена Божилова ще ни срещне с темата за „Конфликти с партньора и в обществото. Възможна ли е промяна?“

 

nevena1

Невена Божилова е приложен психолог, преминала обучения към Българската асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия, Българска асоциация по арт-терапия и Фонд за превенция на престъпността. Има натрупан опит в работа с деца в риск и такива с поведенчески проблеми, фамилно консултиране на семействата.  Диагностика на дисфункциите в семейната система и партньорските взаимоотношения, както и влиянието им върху психо-емоционалното състояние на детето. Проблеми при родителстване. Участва с лекции в училище „Чакам бебе“, организирани от  Deteto.info – инфо гайд за родители.

sporove

В своята Лекция в този формат Невена Божилова ще представи някои от основните емоционални процеси в семейството. Съпружески конфликти, недоразумения, триъгълници. Дисфункции в партньорските отношения и липса на ефективна комуникация. Емоционална дистанция. Люшкането от свръхблизост до свръхотдалеченост. 

Ще научим за проблемни модели на общуване в семейството и в социума. Елементи, йерархия и роли  в семейната система. Граници и взаимодействие с външния свят. Семейно равновесие.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050