В третото издание на Уикенд на Промяната на 26 ноември (събота) от 17:15 часа
Марияна Стракова ще ви поведе в един различен и много приятен йога клас
Контактна йога

11

Марияна практикува йога от 2005 година, преминава през различни обучения в България, Индия, Германия, Бали и др. където среща едни от най-добрите йога учители по света и в Европа, между които Сандра Атман, Адри Кайзер, Христинe Мей, Беате Тширх, Мишелин Бери, Саймън Лоу, Сиана Шерман, Кристи Кристенсен, Сесил Рубо и др. Сертифициран йога преподавател, носи знанието и финия усет в класовете и уъркшопите си да съчетава различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, астрология, рейки, НЛП, ТЕС, ароматерапия, кристалотерапия и др. Води класове по хатха йога, прана виняса флоу йога, ин йога, медитации.
Ментор и ценител на човешката душа, вдъхновител за позитивна промяна и неуморен търсач на доброто във всеки и във всичко. Чрез срещите на постелката, провеждане на различни практични семинари, лекции, медитации и участия в редица фестивали, форуми, дискусии мотивира все повече хора да поемат контрола над живота си, да вярват в себе си и да творят живота си.
Автор и създател на Център „Промяна“ и сайта „Промени живота си“. Има издадени 2 диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.

contact_yoga

Контактната йога е практика на доверието и подкрепата, на споделянето и единението, хармонично партньорство в действие. Този клас е един нов поглед към йога и възможност да достигнем до по-дълбоки нива в изпълнението на асаните, благодарение на партньорската подкрепа. 

Контактната йога дарява физически ползи, много забава и освобождаване от стреса и ни помага да синхронизираме ритъма си с човека до нас, създавайки жива мандала от дъх и движение.
Преминавайки през съмненията и страховете, преодолявайки собствените си рамки, можем да достигнем до финия баланс в отношенията на постелката, което е прекрасен начин да интегрираме усещането за емпатия и чисто човешко присъствие в живота си.
Контактната йога е изкуство на споделянето, приемането и свързването с другите без условности и предразсъдъци, което ни подкрепя, за да се върнем към своята автентичност, искреност и доброта, да подобряваме отношенията си и да изграждаме по-пълноценни връзки.
Това е практика на доверието към нас, към другите, към света и живота като цяло!

Този клас е подходящ както за напреднали, така и за напълно начинаещи в йога.

Да се срещнем на постелките! 😉